Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Montaż przełącznika dezaktywacji poduszki powietrznej pasażera AIR BAG ON/OFF w A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry!

Czy mogę prosić o informację gzie piny z kostki przy schowku (3 przewody od oświetlenia) powinny być podłączone w czernej kostce (do których pinów) w słupku a?

Bardzo dziękuje!

IMG_8624.jpeg

IMG_8625.jpeg

Opublikowano
W dniu 21.02.2015 o 11:05, sikszak napisał(a):

czy można zakupić sam ten przewód zaznaczony na obrazku?

Jego numer jeżeli dobrze odczytałem to: 8K1 971 762

http://images70.fotosik.pl/557/d7e8c4b45c837320m.jpg

PILNE!!

jestem w garażu i robię tego moda wszystko juz sobie przygotowałem polutowałem w domu zgodnie z instrukcją i dzisiaj zonk. chcę się wpiąć kablami do wtyczki w słuku A (17 pinowa) i okazało się że piny o numerze 000 979 026 E s a za duże albo ja nie wiem jak je tam wsadzić

WRClaguna napisał :Odpinamy wtyki ze słupka A odbezpieczamy wtyczkę i zakładamy Piny 000 979 026 E Wszystko ładnie lutujemy i izolujemy jak ORI :decayed:

Nie ma tam gdzieś błędu? chyba że w ASO coś popieprzyli i sprzedali mi inne kable w woreczku opisanym 000 979 026 E.

Dajcie znać bo może jeszcze zdążę do ASO i coś kupię. Auto mam rozbebeszone bo dodatkowo wymieniam fotele i chcę je poskręcać za jednym zamachem. A tak będę musiał wrócić jeszcze do tematu

A mogę prosić o info gdzie konkretnie te piny wpinamy w czarnej kostce kostce? jakie kable do jakich pinów? Bardzo dziękuję!