woncheck Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Witam mój problem polega na tym iż nie mogę wykasować inspekcji najdluzszej Każda inspekcja w Vag-com bądź Polski VAg zostaje usunięta oprócz ostatniej długoterminowej. Prosze o jakąs rade. We Vag-com błąd przy kodzie 05 w Polskim Vagu zaś czerwona kontrolka przy inspekcji długoterminowej.
spanky Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 robisz wszystko zgodnie z instrukcja ? http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag/kasowanie_inspekcji_in1_in2_oil_lub_jak_inni_pisza_in_1_in_2_in_i_in_ii-t25607.0.html
woncheck Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Dokładnie tak - robiłem to wczoraj kilka razy We Vagu jak pisałem w komendzie 05 wychodzi error a w PL vagu kontrolka ost nie zapala sie na zielono
jocker01 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 czesc, nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze powinienes jechac od tylu. tzn usuwac najpier in 2 potem in1 a potem oil, kanal 05 powinien byc robiony na koncu. ja tak zawsze robilem i zawsze wszystki ostrzezenia znikaly. Pozdrawiam Jocker01
woncheck Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 ok sprobuje jak będe w domu...napisze czy pomogło:)
sokolnh Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 czesc, nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze powinienes jechac od tylu. tzn usuwac najpier in 2 potem in1 a potem oil, kanal 05 powinien byc robiony na koncu. ja tak zawsze robilem i zawsze wszystki ostrzezenia znikaly dokładnie tak :th:
woncheck Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Dzięki dzięki oczywiście mieliście racje:) Dziekuje za szybką pomoc
Rekomendowane odpowiedzi