Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AKE] Moja czarna Pani QUATTRO! ..: !!UPDATE- Nowe zdjęcia str. 1 !!:..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lampy mi sie widza,lepiej wygladaja w nocy :tongue4:

Nie pasuje mi tam tylko ten czerwony pasek na dole,no ale trudno.

Opublikowano

ja już bym wolał stalówki niż takie kołpaki :wink4: a te lampy tył do bani... :thumbdown:

Opublikowano

lampy tylne brzydkie :sick3:

kolpaki tez :thumbdown:

reszta ok ale plastiki bym dal w kolor nadwozia

lub zalozyl pakiet s-line lub body s4

do tego 18" lub 19" i by bylo si :kox:

bo wnetrze jest naprawde fajne :kox:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 16:29_________________________________________________a jesli juz diody to takie jak ma trzeniu i krotki w sedanie

czyli bialo czerwone zwykle lampy na diodach

efekt duzo lepszy i ladniejsze :gwizdanie:

Opublikowano

Kolpaki juz wyj... :tongue4:

Lampy zostana, w rzeczywistosci wygladaja naprawde duzo lepiej, sa ciemne a ten czerwony pasek nie jest tak widoczny.

Dlatego zostana ;)

Felga 18 przyjdzie na wiosne, dokladki w kolor tez oraz pomaluje caly grill z obwodkami na czarno.

A w srodku wymienie tunel na ten bez uchwytu na telefon.[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 16:46_________________________________________________Maly Update w 1-szym poście :wink4:

Opublikowano

zmiany na plus :) całkiem fajnie nwet zupełnie czarny grill wygląda :good:

Lampy zostana, w rzeczywistosci wygladaja naprawde duzo lepiej, sa ciemne a ten czerwony pasek nie jest tak widoczny.

Dlatego zostana ;)

faktycznie :decayed:

Opublikowano

Założyłem znaczek :tongue4: :gwizdanie:

Opublikowano

jest lepiej niż bez znaczka w ogóle :gwizdanie: ale czy fajnie? :rolleyes: będą jakieś lepsze zdjęcia jeszcze? bo tu kiepsko cokolwiek powiedzieć :mysli:

Opublikowano

Porzadna sesje zrobie jak znajda sie felgi 18/19', zawiecha -40 mm i jak porzadnie umyje autko ;)

Na razie i tak syf i na zimowkach stalowych,wiec jest jak jest.

Opublikowano

no coraz lepiej wygląda to Twoje autko ..... :wink4:

Opublikowano

Dlatego zostana ;)

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_lampy_led_tyl_wraz_z_rezystorkami_stan_idealny_kompletne-t64017.0.html;msg692158#msg692158

Jednak koledzy z forum przekonali Cię do pozbycia się tych lamp?

Opublikowano

Sam sie przekonalem, doszedlem do wniosku ze pomimo ze wygladaja fajnie, ledy przypominajace bardziej ORI beda jednak lepsze ;)

Opublikowano
Wymiana turbo i może jakiś soft na około 200 KM hi

myślisz o wymianie turbawki na wiekszą?

jest w ogóle taka możliwość :mysli:

Opublikowano

Chyba nie ma.. z reszta z tym silnikiem wole nie kombinowac, wystarczy mi nowa taka sama ;)

Opublikowano
Wymiana turbo i może jakiś soft na około 200 KM hi

myślisz o wymianie turbawki na wiekszą?

jest w ogóle taka możliwość :mysli:

nie ma , to najmocniejsze Turbo które tu daje radę... zresztą po co więcej powietrza skoro paliwa nie ma...[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 17:48_________________________________________________powinieneś mieć Turbinę na "S"

Opublikowano

Z montazem, koszem 2-din, kodowaniem i PL menu-2500.[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 23:52_________________________________________________http://www.aukcjoner.net/gallery/000590812-.html#I6

jakby to u mnie wygladalo?? :mysli:

Opublikowano

Na felgi juz sie chyba zdecydowalem, beda czarne z polerowanym rantem :naughty:

Ma ktos do sprzedania tanio dokladke 1.8 T do sedana b6?? :tongue4:

Bo mnie na proste wydechy wzielo :>[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 19:05_________________________________________________Doszly 2 nowe mody:

Dokładka 1.8 T + 2 wydechy 76 mm :kox:

Tylne lampy przyciemnione lakierem transparentnym :decayed:

Juz niedługo zakładam 18' aluski czarne z rantem, myje auto i robie sesje, wiec bedzie mozna obejrzec jak to teraz wyglada ;)

Nastepny mod:

Zderzak przód S-line :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...