maciekg Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Jesli otwieracie drzwi w swoich autach to zapalaja sie Wam swiatelka wewnatrz samochodu? W jakim polozeniu ma znajdowac sie wlacznik ? (na srodku?) A co z tylnymi swiatelkami, bo u mnie w ogole nie swiecą... wymiana zarowek nic nie pomogla.
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Jesli otwieracie drzwi w swoich autach to zapalaja sie Wam swiatelka wewnatrz samochodu? Tak W jakim polozeniu ma znajdowac sie wlacznik ? na prawo A co z tylnymi swiatelkami, bo u mnie w ogole nie swiecą... ciesz sie ze je wogole masz bo ja ich nie mam :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 maciekg napisał/a: W jakim polozeniu ma znajdowac sie wlacznik ? na prawo no co ty?? jak maja zapalac sie wraz z otwarciem drzwi to na srodku maciekg napisał/a: A co z tylnymi swiatelkami, bo u mnie w ogole nie swiecą... ciesz sie ze je wogole masz bo ja ich nie mam :mrgreen: he, ale odpowiedz sprawdz czy masz napiecie, pozniej wtyczki
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 no co ty?? jak maja zapalac sie wraz z otwarciem drzwi to na srodku to widocznie mam inny model A4 bo u mnie w prawo na lewo ciale a na srodku wogole
Gość Murzyn Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 lukas23, w piers sie bije...nie popatrzylem na rocznik
maciekg Opublikowano 27 Października 2006 Autor Opublikowano 27 Października 2006 nastepne pytanie, co zrobic zeby u mnie swiecily ?
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 jesli dziala to z przodu to uwazam ze to z tylu tez musi bo raczej na tych samych kablach idzie i nie ma rozroznienia przod tyl jak sie myle to mnie poprawcie posluchaj sie Murzyna i sprawdz napiecie
Rekomendowane odpowiedzi