variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 jak dojadę to spalę z tobą jednego Cris
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 jak dojadę to spalę z tobą jednego Cris moskal was poczęstuje,już się uzbroił
Cris Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 jak dojadę to spalę z tobą jednego Cris
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Słyszałem że ma zrobione większe zamówienie i nie wiem czy w jego S4 to się wszystko zmieści
wypsiu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 jak dojadę to spalę z tobą jednego Cris moskal was poczęstuje,już się uzbroił Ooooooo k**wa na takie jaranie ile jeszcze sprayu musiałbym dokupić....
jarko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 jak dojadę to spalę z tobą jednego Cris moskal was poczęstuje,już się uzbroił O ile w ogóle ten ich happy car dotrze do BT :naughty: Jak widziałem co rok temu z Nosferem zrobili to mam pewne obawy
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 jak dojadę to spalę z tobą jednego Cris moskal was poczęstuje,już się uzbroił Ooooooo ku*** na takie jaranie ile jeszcze sprayu musiałbym dokupić.... :polew: cały dół by był wymalowany
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no ja tam swoje słyszałem :gwizdanie: jak chcesz zapytać o mnie na BT najlepiej zapytaj Ślązaków , bo z nimi spedzam zloty w Bukowinie. Tak wiec na pewno sie spotkamy Góralu , Ty mnie poczastujesz swoim sprzetem a ja swoim , nikt nie moze odmówić :naughty: będzie z kim zapalić bedzie O ile w ogóle ten ich happy car dotrze do BT :naughty: Jak widziałem co rok temu z Nosferem zrobili to mam pewne obawy Dojedzie, dojedzie , spokojna Twoja.. :naughty: :naughty: Nosfer sam wpłynął na swój wygląd i zachowanie , moim zdaniem nie było xle , powiem wiecej - było OK Moment jak biegł za samochodem w korku - bezcenne :kox:
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no ja tam swoje słyszałem :gwizdanie: jak chcesz zapytać o mnie na BT najlepiej zapytaj Ślązaków , bo z nimi spedzam zloty w Bukowinie. Tak wiec na pewno sie spotkamy Góralu , Ty mnie poczastujesz swoim sprzetem a ja swoim , nikt nie moze odmówić :naughty: będzie z kim zapalić bedzie O ile w ogóle ten ich happy car dotrze do BT :naughty: Jak widziałem co rok temu z Nosferem zrobili to mam pewne obawy Dojedzie, dojedzie , spokojna Twoja.. :naughty: :naughty: Nosfer sam wpłynął na swój wygląd i zachowanie , moim zdaniem nie było xle , powiem wiecej - było OK Moment jak biegł za samochodem w korku - bezcenne :kox: no to się będzie działo u lala :evil:
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no to się będzie działo u lala :evil: Ty cos wiesz na ten temat , nie raz byłeś czynnym świadkiem :kox: :kox:
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no to się będzie działo u lala :evil: Ty cos wiesz na ten temat , nie raz byłeś czynnym świadkiem :kox: :kox: ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox:
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Moment jak biegł za samochodem w korku - bezcenne :kox: Słuchaj.. Jak się ma w pęcherzu 19,5l moczu, to się nie da trzeźwo myśleć.. Ja miałem przeszło 21,7l więc to dopiero była katorga..
Cris Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no to się będzie działo u lala :evil: Ty cos wiesz na ten temat , nie raz byłeś czynnym świadkiem :kox: :kox: ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: :polew: a syn ile ma lat?? :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil:
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Słuchaj.. Jak się ma w pęcherzu 19,5l moczu, to się nie da trzeźwo myśleć.. Ja miałem przeszło 21,7l więc to dopiero była katorga.. :polew: :polew: :polew: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil: no przypatrywać sie mmoze - jak najbardziej :oklaski:
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil: patologia
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil: patologia nic się nie martw dla Alicji też wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi