A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No to będzie komplecik niebawem do 14 lutego jest czas na wycofanie zaliczek więc nic nie wiadomo ale lepiej by wyglądał komplet do Bukowiny
jarko Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 No to będzie komplecik niebawem do 14 lutego jest czas na wycofanie zaliczek więc nic nie wiadomo ale lepiej by wyglądał komplet do Bukowiny Do 24.02 i rezygnacje na pewno będą
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No to będzie komplecik niebawem do 14 lutego jest czas na wycofanie zaliczek więc nic nie wiadomo ale lepiej by wyglądał komplet do Bukowiny Do 24.02 i rezygnacje na pewno będą no tak gdzieś zjadłem 10 dni hmmm to może jednak uda mi sie kogoś zabrać
Zalotka_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ciekawe z kim tym razem będe dzielił pokój :gwizdanie: bo widze że znaczna większość to pary napewno nie oddam Adasia ciekawe czy bedzie znowu tej mojej grzebal w walizce i sie jorgnie ze to nie jego ja zobaczy cyckonosz :polew: :facepalm: :facepalm: To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie:
addassko Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: :naughty: :naughty:
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ciekawe z kim tym razem będe dzielił pokój :gwizdanie: bo widze że znaczna większość to pary napewno nie oddam Adasia ciekawe czy bedzie znowu tej mojej grzebal w walizce i sie jorgnie ze to nie jego ja zobaczy cyckonosz :polew: :facepalm: :facepalm: To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie: nie moge pis soczku bo po nim mam niestrawnosc
Zalotka_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :facepalm: :facepalm: To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie: nie moge pis soczku bo po nim mam niestrawnosc :decaye: to zostaje Ci tylko kranówka :kox:
bartek1605 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ciekawe z kim tym razem będe dzielił pokój :gwizdanie: bo widze że znaczna większość to pary napewno nie oddam Adasia ciekawe czy bedzie znowu tej mojej grzebal w walizce i sie jorgnie ze to nie jego ja zobaczy cyckonosz :polew: :facepalm: :facepalm: To nie był Adaś tylko Bartek, który pomylił pokoje. Oj chyba na tym zlocie będziesz tylko soczek pił. :nabijasie: że pomyliłem pokoje to wiem ale grzebania w torbie nie pamiętam :polew:
Zalotka_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ta pokoje były identyczne i obydwoje w tym samym miejscu mieliśmy toboły :decayed: oj tam każdemu się może zdarzyć
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 jarko wstępnie ja i moja Ania. Potwierdzę do końca terminu ale chętnie bym z Wami pobawił zapytam Chłopaków z Rzeszowa Kto jedzie Wstępnie proszę o zaliczkę i o przesłanie PW ze zgłoszeniem edycja Dopisany: 03 Luty 2012, 09:49 UWAGA: Ostatnie 3 miejsca !!!
stanley Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 jarko wstępnie ja i moja Ania. Potwierdzę do końca terminu ale chętnie bym z Wami pobawił zapytam Chłopaków z Rzeszowa Kto jedzie Wstępnie proszę o zaliczkę i o przesłanie PW ze zgłoszeniem edycja Dopisany: 03 Luty 2012, 09:49 UWAGA: Ostatnie 3 miejsca !!! ostatnie miejsce.... -> ( PW)
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 LISTA ZAMKNIĘTA !!! Jak ktoś by się jeszcze chciał zdecydować to będzie lista rezerwowa, zapewne ktoś na pewno zrezygnuje.
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 LISTA ZAMKNIĘTA !!! Jak ktoś by się jeszcze chciał zdecydować to będzie lista rezerwowa, zapewne ktoś na pewno zrezygnuje. lista 200 potencjalnych alkoholików
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 chyba sympatycznych i dobrze bawiących sie fanów marki audi A4
Rekomendowane odpowiedzi