siemian Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 oj tomeks tomeks.. im starszy tym głupszy... przygotowałeś sześcopak klapków "kubota" na zlot?
moskal Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 11.00 - GOŚĆ SPECJALNY - warsztaty !!! a to to co to bedzie? instraktor jazdy bedzie TVNił nam? w sobote o tej porze jedyną osobą która usiądzie za stery bedzie on sam , a mi sie srednio usmiecha jezdzic na prawym z jakims lamusem. Zaproście młodego Steca ze swoim EVO , niech nas powozi w góre i z powrotem :naughty::naughty: ---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:21 ---------- Kto to k**wa zrobił? "To" zrobili Twoi rodzice :grin:
Reggi Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 w sobote o tej porze jedyną osobą która usiądzie za stery bedzie on sam Jeszcze ja będę
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Słuchajcie mam jeszcze takie pytanko... Jak wygląda ten cały kulig?
moskal Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Słuchajcie mam jeszcze takie pytanko... Jak wygląda ten cały kulig? ostro , jak moja padaczka tam dojedzie to wam moge zrobić kulig :naughty:
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 yyy,kulig sie jeszcze nigdy nie odbył
moskal Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 yyy,kulig sie jeszcze nigdy nie odbył hahaha , powaznie ?? ---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:30 ---------- yyy,kulig sie jeszcze nigdy nie odbył zapewniam Cie, ze w dniu wyjazdu nic nie bedzie w stanie Cie zadziwić -uwierz mi na słowo
PABLO Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 No tak nie odbył się bo sądząc po stanie chętnych osób do przeprowadzenia takiej imprezy, postanawiano że jednak lepiej odpuścić
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 zapewniam Cie, ze w dniu wyjazdu nic nie bedzie w stanie Cie zadziwić -uwierz mi na słowo Moski, najbardziej się obawiam czy będę sobą gdy wrócę do Wolbromia :>> Czytałam pogaduszki i inne wątki odnośnie ubiegłorocznych zlotów. Zwątpiłam
moskal Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 No tak nie odbył się bo sądząc po stanie chętnych osób do przeprowadzenia takiej imprezy, postanawiano że jednak lepiej odpuścić i pewnie kazdy chciał być woźnicą :kox: ekhem sory , siemian na bank chciał ciągnąć zaprzęg ---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:34 ---------- Moski, najbardziej się obawiam czy będę sobą gdy wrócę do Wolbromia :>> ha , to juz zależy tylko od Ciebie :naughty::naughty: powiedzmy....
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 No tak nie odbył się bo sądząc po stanie chętnych osób do przeprowadzenia takiej imprezy, postanawiano że jednak lepiej odpuścić ...a mnie najbardziej zależy na kuligu
mrogal Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 11.00 - GOŚĆ SPECJALNY - warsztaty !!! a to to co to bedzie? instraktor jazdy bedzie TVNił nam? w sobote o tej porze jedyną osobą która usiądzie za stery bedzie on sam , a mi sie srednio usmiecha jezdzic na prawym z jakims lamusem. Zaproście młodego Steca ze swoim EVO , niech nas powozi w góre i z powrotem :naughty::naughty: ---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:21 ---------- Kto to k**wa zrobił? "To" zrobili Twoi rodzice :grin: po pijaku? ---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:00 ---------- No tak nie odbył się bo sądząc po stanie chętnych osób do przeprowadzenia takiej imprezy, postanawiano że jednak lepiej odpuścić ...a mnie najbardziej zależy na kuligu o to w tym roku sie odbedzie bo 3xA tez sie pisza:polew:
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 o to w tym roku sie odbedzie bo 3xa tez sie pisza:polew: 3xa ?:>
A4-Tomek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Słuchajcie mam jeszcze takie pytanko... Jak wygląda ten cały kulig? rok temu nie było śniegu ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:31 ---------- Jarko kiedy ruszają zapisy do pokoi?
musti Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Słuchajcie mam jeszcze takie pytanko... Jak wygląda ten cały kulig? rok temu nie było śniegu ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:31 ---------- Jarko kiedy ruszają zapisy do pokoi? był śnieg nie pamiętasz jak dopierniczyło w sobotę a tu psikus wszyscy na LETNICH BUTACH
A4-Tomek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Słuchajcie mam jeszcze takie pytanko... Jak wygląda ten cały kulig? rok temu nie było śniegu ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:31 ---------- Jarko kiedy ruszają zapisy do pokoi? był śnieg nie pamiętasz jak dopierniczyło w sobotę :naughty:a tu psikus wszyscy na LETNICH BUTACH oj tam nie było tak źle ale kto jak kto ja się turlałem na zimówkach więc miałem śnieg gdzieś
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 no nic, na ten czas opanuję basen :>
musti Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Słuchajcie mam jeszcze takie pytanko... Jak wygląda ten cały kulig? rok temu nie było śniegu ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:31 ---------- Jarko kiedy ruszają zapisy do pokoi? był śnieg nie pamiętasz jak dopierniczyło w sobotę :naughty:a tu psikus wszyscy na LETNICH BUTACH oj tam nie było tak źle ale kto jak kto ja się turlałem na zimówkach więc miałem śnieg gdzieś ja też miałem gdzieś na letnich 18" a co tam
siara Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 woda mineralna gazowana Żywiec ja również Żywiec ale niegazowany - będę autem, Siara mi dał ????????????? nie przypominam sobie...
Rekomendowane odpowiedzi