klysek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 woda mineralna gazowana Żywiec ja również Żywiec ale niegazowany - będę autem, Siara mi dał ????????????? nie przypominam sobie... :grin::grin:
jarko Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Dobra, bo już tak fajnie się wszystko klaruje i pewnie na dniach ruszymy z pokojami Co z akjamem, wiecie coś ? Odnośnie pokoi przysyłajcie ( nie dot. Ślązaków ) mi swoje sugestie jak się w pokojach widzicie. Tylko proszę, nie Wszyscy na raz hehe ---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:05 ---------- Aha, jak co roku - dwójek nie ma
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 dobra, bo już tak fajnie się wszystko klaruje i pewnie na dniach ruszymy z pokojami co z akjamem, wiecie coś ? Odnośnie pokoi przysyłajcie ( nie dot. ślązaków ) mi swoje sugestie jak się w pokojach widzicie. Tylko proszę, nie wszyscy na raz hehe ---------- post added at 19:05 ---------- previous post was at 19:05 ---------- aha, jak co roku - dwójek nie ma dwójka! ;p
klysek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 dobra, bo już tak fajnie się wszystko klaruje i pewnie na dniach ruszymy z pokojami co z akjamem, wiecie coś ? Odnośnie pokoi przysyłajcie ( nie dot. ślązaków ) mi swoje sugestie jak się w pokojach widzicie. Tylko proszę, nie wszyscy na raz hehe ---------- post added at 19:05 ---------- previous post was at 19:05 ---------- aha, jak co roku - dwójek nie ma dwójka! ;p a po co ci dwojka jak z Mosklaem masz zamiar pic,tanczyc,hulac pokoj jest ci zbedny
łysy90 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Najlepiej z kimś kto lubi pić i inne takie tam hehehe
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 dobra, bo już tak fajnie się wszystko klaruje i pewnie na dniach ruszymy z pokojami co z akjamem, wiecie coś ? Odnośnie pokoi przysyłajcie ( nie dot. ślązaków ) mi swoje sugestie jak się w pokojach widzicie. Tylko proszę, nie wszyscy na raz hehe ---------- post added at 19:05 ---------- previous post was at 19:05 ---------- aha, jak co roku - dwójek nie ma dwójka! ;p a po co ci dwojka jak z Mosklaem masz zamiar pic,tanczyc,hulac pokoj jest ci zbedny ... z Moskim się napiję - owszem, czy będę hulać? To się okaże (zależy ile wypiję ) ALE ani z Moskim ani z innym "obcym" spać NIE BĘDĘ!
Lele Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 dobra, bo już tak fajnie się wszystko klaruje i pewnie na dniach ruszymy z pokojami co z akjamem, wiecie coś ? Odnośnie pokoi przysyłajcie ( nie dot. ślązaków ) mi swoje sugestie jak się w pokojach widzicie. Tylko proszę, nie wszyscy na raz hehe ---------- post added at 19:05 ---------- previous post was at 19:05 ---------- aha, jak co roku - dwójek nie ma dwójka! ;p a po co ci dwojka jak z Mosklaem masz zamiar pic,tanczyc,hulac pokoj jest ci zbedny ... z Moskim się napiję - owszem, czy będę hulać? To się okaże (zależy ile wypiję ) ALE ani z Moskim ani z innym "obcym" spać NIE BĘDĘ! Przecież tam przez weekend nikt spać nie bedzie:kox:
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Odpoczywać to może i nie.. ale spać? Ha! Krzysztofie wcale z Tobą w pokoju być nie muszę Lele... Ja będę
Gouda Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Odpoczywać to może i nie.. ale spać? Ha! Krzysztofie wcale z Tobą w pokoju być nie muszę Lele... Ja będę założymy się ?
moskal Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 czy będę hulać? ja nie tańcze wiec mozesz byc spokojna ale znam dobrego tancerza latino
klysek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 czy będę hulać? ja nie tańcze wiec mozesz byc spokojna ale znam dobrego tancerza latino moze tego http://www.youtube.com/watch?v=0NmG4mM_Nx8&feature=related
Cris Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 czy będę hulać? ja nie tańcze wiec mozesz byc spokojna ale znam dobrego tancerza latino moze tego http://www.youtube.com/watch?v=0NmG4mM_Nx8&feature=related :polew:
jarko Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 ALE ani z Moskim ani z innym "obcym" spać NIE BĘDĘ! Nie denerwuj się, tam są łóżka jedynki ---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:27 ---------- ... z Moskim się napiję No no, widzę że po wymianie numerów prześliście już na kolejny etap znajomości
klysek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ALE ani z Moskim ani z innym "obcym" spać NIE BĘDĘ! Nie denerwuj się, tam są łóżka jedynki ---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:27 ---------- ... z Moskim się napiję No no, widzę że po wymianie numerów prześliście już na kolejny etap znajomości Jarko chcesz sie wymienic numerem
addassko Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dobra, bo już tak fajnie się wszystko klaruje i pewnie na dniach ruszymy z pokojami Co z akjamem, wiecie coś ? Odnośnie pokoi przysyłajcie ( nie dot. Ślązaków ) mi swoje sugestie jak się w pokojach widzicie. Tylko proszę, nie Wszyscy na raz hehe ---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:05 ---------- Aha, jak co roku - dwójek nie ma z akjamem wszytsko OK jada
jarko Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Wystarczy że przy kielonku razem siądziemy i już level wyżej jesteśmy
Rekomendowane odpowiedzi