Tukan Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 humor jak humor ale picie bedzie za***iste
MalutkaBrunetka Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 humor jak humor ale picie bedzie za***iste ..w to nawet ja nie wątpię są % jest humor co ;P
filip1001 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Za tydzień o tej porze będą ostatnie przygotowania, pakowanie walizek
MalutkaBrunetka Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Tukan, u mnie również nie pijam alkoholu, dlatego obawiam się tego całego zlotu dobrze, ze będzie wyżerka, % nie będą tak szybko wchłaniane Filipie, oj tak.. Ja już pewnie będę spakowana 2 dni wcześniej
filip1001 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 MalutkaBrunetka ,w Bukowinie w ogóle to mało kto będzie pił alkohol, także niczym się nie przejmuj BTW: Jedzonko jest zawsze bardzo smaczne i niczego nie brakuje
MalutkaBrunetka Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Filipie, ale tutaj na forum już tylu Forumowiczów pisze jak to się nie mogę doczekać tego picia
filip1001 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Trudno w tej kwestii podyskutować. Zobaczysz jak to wygląda na miejscu
Steav Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Ja cały czas na walizkach, więc z tym nie ma problemu Mam pytanie, na miejscu w razie W można dokupić alko? i do jakiej godziny Muszę być przygotowany na taką ewentualność bo raczej będę z Siemianem w pokoju, a on butelki tłucze
filip1001 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Jakieś tam chyba browary przy recepcji mają, ale w skali tego zlotu to są na prawdę ilości śladowe i lepiej przywieźć ze sobą
PABLO Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Tukan, u mnie również nie pijam alkoholu, dlatego obawiam się tego całego zlotu dobrze, ze będzie wyżerka, % nie będą tak szybko wchłaniane Filipie, oj tak.. Ja już pewnie będę spakowana 2 dni wcześniej A po uj 2 dni wcześniej:kox:, chyba nie będziesz brała 10 par szpilek bo to nie wesele EDYTA: W sumie jak teraz zobaczyłem Twoje fotki na fejsie z garderobą to chyba już wiem czemu 2 dni wcześniej będziesz spakowana Ja spakuje się ze 2h przed wyjściem i gotowe przecież nie jedziemy na 2 tygodnie ---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ---------- Mam pytanie, na miejscu w razie W można dokupić alko? i do jakiej godziny W barze zawsze jest lane piwo i ten fajne kubki A jak się zachce flaszki to kilka ścieżek do centrum BT
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają
PABLO Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash:
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash: Napiszcie mi kto co by chciał i w jakiej ilości a ja podajdę do hurtowni obok siebie i zapytam o ceny i powiem jak się sytuacja klaruje jeśli ktoś jest zainteresowany ---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ---------- Ja do Jarosłwca miałem plecaczek Klysiu tu pleczacek Ci nie wystarczy
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash: Napiszcie mi kto co by chciał i w jakiej ilości a ja podajdę do hurtowni obok siebie i zapytam o ceny i powiem jak się sytuacja klaruje jeśli ktoś jest zainteresowany masz koncesje?
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash: Napiszcie mi kto co by chciał i w jakiej ilości a ja podajdę do hurtowni obok siebie i zapytam o ceny i powiem jak się sytuacja klaruje jeśli ktoś jest zainteresowany masz koncesje? masz
klysek Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash: Napiszcie mi kto co by chciał i w jakiej ilości a ja podajdę do hurtowni obok siebie i zapytam o ceny i powiem jak się sytuacja klaruje jeśli ktoś jest zainteresowany ---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ---------- Ja do Jarosłwca miałem plecaczek Klysiu tu pleczacek Ci nie wystarczy tu jade tylko z kalpkami,gaciami w reklamowce i banka bimbru pod pacha takze plecaczek zbedny
Rekomendowane odpowiedzi