musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash: Napiszcie mi kto co by chciał i w jakiej ilości a ja podajdę do hurtowni obok siebie i zapytam o ceny i powiem jak się sytuacja klaruje jeśli ktoś jest zainteresowany ---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ---------- Ja do Jarosłwca miałem plecaczek Klysiu tu pleczacek Ci nie wystarczy tu jade tylko z kalpkami,gaciami w reklamowce i banka bimbru pod pacha takze plecaczek zbedny taki strój to nad morze się bierze albo na basen
Suli Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 CAMPINGI - 2O przyczep :polew: Eeee... a dają pościel ? :mysli: Śpiworów brać nie trza , pościel jest zapewniona tylko : Jak sobie pościelicie tak się wyśpicie Mam doświadczenie w tej materii
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 CAMPINGI - 2O przyczep :polew: Eeee... a dają pościel ? :mysli: Śpiworów brać nie trza , pościel jest zapewniona tylko : Jak sobie pościelicie tak się wyśpicie Mam doświadczenie w tej materii Ty jak zawsze zwarty gotowy i przygotowany na różne atrakcje
jarko Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 Ja cały czas na walizkach, więc z tym nie ma problemu W razie Mam pytanie, na miejscu w razie W można dokupić alko? i do jakiej godziny Muszę być przygotowany na taką ewentualność bo raczej będę z Siemianem w pokoju, a on butelki tłucze Jeszcze tak nie było w BT żeby alkoholu brakło... Bywały problemy, ale z... przepitką - jak dobrze pamiętam dwa lata temu W razie czego jak już było pisane w ośrodku jest do kupienia lane piwo i puszkowe. Sklep monopolowy to coś około 200m. ---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ---------- Ja do Jarosłwca miałem plecaczek tu jade tylko z kalpkami,gaciami w reklamowce i banka bimbru pod pacha takze plecaczek zbedny taki strój to nad morze się bierze albo na basen Przecież w ośrodku jest basen
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Ja cały czas na walizkach, więc z tym nie ma problemu W razie Mam pytanie, na miejscu w razie W można dokupić alko? i do jakiej godziny Muszę być przygotowany na taką ewentualność bo raczej będę z Siemianem w pokoju, a on butelki tłucze Jeszcze tak nie było w BT żeby alkoholu brakło... Bywały problemy, ale z... przepitką - jak dobrze pamiętam dwa lata temu W razie czego jak już było pisane w ośrodku jest do kupienia lane piwo i puszkowe. Sklep monopolowy to coś około 200m. ---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ---------- Ja do Jarosłwca miałem plecaczek tu jade tylko z kalpkami,gaciami w reklamowce i banka bimbru pod pacha takze plecaczek zbedny taki strój to nad morze się bierze albo na basen Przecież w ośrodku jest basen jo Klysek pewnie cały zlot w basenie przesiedzi
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 mam pytanie, czy Solidarność 80 znowu będzie w Stasindzie? sauna jest fińska czy parowa?
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 mam pytanie, czy Solidarność 80 znowu będzie w Stasindzie? sauna jest fińska czy parowa? sauna jest sucha i parowa potwierdzam bo byłem
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 dzięki za info pewnie się skuszę na suchą
musti Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 dzięki za info pewnie się skuszę na suchą ja bede siedział pewnie też i polewał co nie co
danielom Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 powiedzcie mi jak tam realia na osrodku wygladaja, jak bede chodzi z wlasnym browarem po korytarzach etc to nikt sie nie przypierdoli?
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 jak będzie w papierowej tytce to spox a jak nie to banicja na 2 lata
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 poważnie odpowiadam szczerze to nie pamiętam jak było 3 lata temu, raz to skleroza a dwa raz byłem zbyt zamulony żeby pamiętać, pamiętam tylko tyle, że w niedziele dmuchałem w alkomat i 2 godziny biegałem po schodach co by zbić % i móc wrócić do domu
poziek Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 powiedzcie mi jak tam realia na osrodku wygladaja, jak bede chodzi z wlasnym browarem po korytarzach etc to nikt sie nie przypierdoli? Jedyna osoba, która może się o to przypierdzielić to Hugo. Generalnie to jest taki sknerus, dopierdziela się o wszystko, że za głośno, że on chce o 23 już spać i ma być cisza na korytarzu generalnie porażka Myślę, że im będziesz się dalej od niego trzymał tym będziesz miał większe luzy
Hugo Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 powiedzcie mi jak tam realia na osrodku wygladaja, jak bede chodzi z wlasnym browarem po korytarzach etc to nikt sie nie przypierdoli? Jedyna osoba, która może się o to przypierdzielić to Hugo. Generalnie to jest taki sknerus, dopierdziela się o wszystko, że za głośno, że on chce o 23 już spać i ma być cisza na korytarzu generalnie porażka Myślę, że im będziesz się dalej od niego trzymał tym będziesz miał większe luzy To wszystko robię z myślą o Tobie. Ty już w piątek wieczorem odpadasz , wiec staram się zapewnić Ci ciszę i spokój przez cały weekend
klysek Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 dzięki za info pewnie się skuszę na suchą ja bede siedział pewnie też i polewał co nie co usiade z toba bedziemy sie trzymac za kolana:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi