Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2012 - POGADUSZKI !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moge kupić wam w hurtowni jakieś piwo jeśli ktoś by chciał lub wódke jeśli mają

No właśnie miałem się pytać czy ktoś będzie miał dobre ceny. U Adasia miałem zamawiać ale nie jedzie w tym roku:wallbash:

Napiszcie mi kto co by chciał i w jakiej ilości a ja podajdę do hurtowni obok siebie i zapytam o ceny i powiem jak się sytuacja klaruje jeśli ktoś jest zainteresowany :wink4:

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Ja do Jarosłwca miałem plecaczek :grin:

Klysiu tu pleczacek Ci nie wystarczy :naughty:

tu jade tylko z kalpkami,gaciami w reklamowce i banka bimbru pod pacha takze plecaczek zbedny :grin:

taki strój to nad morze się bierze albo na basen :grin::polew:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

CAMPINGI - 2O przyczep

:polew::polew::polew::grin:

Eeee... a dają pościel ? :mysli::mysli::mysli:

Śpiworów brać nie trza , pościel jest zapewniona tylko :

Jak sobie pościelicie tak się wyśpicie :polew:

Mam doświadczenie w tej materii :yeah::cwaniak:

Opublikowano

CAMPINGI - 2O przyczep

:polew::polew::polew::grin:

Eeee... a dają pościel ? :mysli::mysli::mysli:

Śpiworów brać nie trza , pościel jest zapewniona tylko :

Jak sobie pościelicie tak się wyśpicie :polew:

Mam doświadczenie w tej materii :yeah::cwaniak:

Ty jak zawsze zwarty gotowy i przygotowany na różne atrakcje :wink4:

Opublikowano
Ja cały czas na walizkach, więc z tym nie ma problemu

W razie :decayed:

Mam pytanie, na miejscu w razie W można dokupić alko? i do jakiej godziny :) Muszę być przygotowany na taką ewentualność bo raczej będę z Siemianem w pokoju, a on butelki tłucze :polew:

Jeszcze tak nie było w BT żeby alkoholu brakło... Bywały problemy, ale z... przepitką - jak dobrze pamiętam dwa lata temu :kox:

W razie czego jak już było pisane w ośrodku jest do kupienia lane piwo i puszkowe. Sklep monopolowy to coś około 200m.

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

tu jade tylko z kalpkami,gaciami w reklamowce i banka bimbru pod pacha takze plecaczek zbedny :grin:

Przecież w ośrodku jest basen :grin:

Opublikowano
Ja cały czas na walizkach, więc z tym nie ma problemu

W razie :decayed:

Mam pytanie, na miejscu w razie W można dokupić alko? i do jakiej godziny :) Muszę być przygotowany na taką ewentualność bo raczej będę z Siemianem w pokoju, a on butelki tłucze :polew:

Jeszcze tak nie było w BT żeby alkoholu brakło... Bywały problemy, ale z... przepitką - jak dobrze pamiętam dwa lata temu :kox:

W razie czego jak już było pisane w ośrodku jest do kupienia lane piwo i puszkowe. Sklep monopolowy to coś około 200m.

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Przecież w ośrodku jest basen :grin:

jo Klysek pewnie cały zlot w basenie przesiedzi :polew:

Opublikowano

mam pytanie, czy Solidarność 80 znowu będzie w Stasindzie? sauna jest fińska czy parowa?

Opublikowano
mam pytanie, czy Solidarność 80 znowu będzie w Stasindzie? sauna jest fińska czy parowa?

sauna jest sucha i parowa potwierdzam bo byłem :cool1:

Opublikowano
dzięki za info :) pewnie się skuszę na suchą

ja bede siedział pewnie też i polewał co nie co :decayed:

Opublikowano

powiedzcie mi jak tam realia na osrodku wygladaja, jak bede chodzi z wlasnym browarem po korytarzach etc to nikt sie nie przypierdoli?

Opublikowano

jak będzie w papierowej tytce to spox a jak nie to banicja na 2 lata

Opublikowano

poważnie odpowiadam :naughty: szczerze to nie pamiętam jak było 3 lata temu, raz to skleroza a dwa raz byłem zbyt zamulony żeby pamiętać, pamiętam tylko tyle, że w niedziele dmuchałem w alkomat i 2 godziny biegałem po schodach co by zbić % i móc wrócić do domu

Opublikowano
powiedzcie mi jak tam realia na osrodku wygladaja, jak bede chodzi z wlasnym browarem po korytarzach etc to nikt sie nie przypierdoli?

Jedyna osoba, która może się o to przypierdzielić to Hugo. Generalnie to jest taki sknerus, dopierdziela się o wszystko, że za głośno, że on chce o 23 już spać i ma być cisza na korytarzu generalnie porażka :facepalm:

Myślę, że im będziesz się dalej od niego trzymał tym będziesz miał większe luzy :hi:

Opublikowano

Jedyna osoba, która może się o to przypierdzielić to Hugo. Generalnie to jest taki sknerus, dopierdziela się o wszystko, że za głośno, że on chce o 23 już spać i ma być cisza na korytarzu generalnie porażka :facepalm:

Myślę, że im będziesz się dalej od niego trzymał tym będziesz miał większe luzy :hi:

To wszystko robię z myślą o Tobie. Ty już w piątek wieczorem odpadasz , wiec staram się zapewnić Ci ciszę i spokój przez cały weekend :wink:

Opublikowano

Nie podlizuj się. :doh:

Opublikowano
dzięki za info :) pewnie się skuszę na suchą

ja bede siedział pewnie też i polewał co nie co

usiade z toba :decayed: bedziemy sie trzymac za kolana:decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...