cysiu100 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Panowie, czy jest różnica, a jeśli tak to jaka, między wahaczami do audi A4 B5 przed liftem, po lifcie, a wahaczami do Audi A4 B6? Nie mogę znaleźć informacji na forum.
Opony_biz_pl Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Z całą pewnością jest kilka różnic,ale myślę że dobrze byłoby napisać coś o nich nieco szerzej. Może ktoś wie i podzieli się tymi informacjami?
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 roznia sie dolnym prostym Górnym prostym, przedliftowe są proste a po lifcie i w B6 powinny być lekko wygięte. Pasują jak te tak i te bo wygięcie poliftowego w przedliftowym jest zrekompensowane innym ułożenie gałki. Przedlift Polift
pioteros Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 tylko dolny prosty jest inny i nie mozna go sobie zamieniac, nie pamietam ale chyba chodzilo o otwor na lacznik stabilizatora Sry doczytalem, chodzi o sworzen
maron_d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 A ja mam pytanie z innej beczki odnośnie wahaczy, a dokładniej chodzi o lemfordera. W dziale sprzedam, jeden kolega pisał, że należy uważać gdzie wahacz został wyprodukowany. O co tu chodzi, bo nie wiem? Też podrabiają? Czy lem klepie gdzieś w Chinach też wahacze bo taniej ?
Bozet Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 To wahacze z B5 wejda do B6 z 2001?? Pytam bo mam wahacze TRW i nie wiem czy sobie zostawić do B6 czy je sprzedac.
wiesiek3d Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 A ja mam pytanie z innej beczki odnośnie wahaczy, a dokładniej chodzi o lemfordera. W dziale sprzedam, jeden kolega pisał, że należy uważać gdzie wahacz został wyprodukowany. O co tu chodzi, bo nie wiem? Też podrabiają? Czy lem klepie gdzieś w Chinach też wahacze bo taniej ? No :gwizdanie: tylko dolny prosty jest inny i nie mozna go sobie zamieniac, nie pamietam ale chyba chodzilo o otwor na lacznik stabilizatora Jest zmiana średnicy sworznia i to było przed liftem, ale nie pamiętam który rok, mocowanie łącznika jest takie same. To wahacze z B5 wejda do B6 z 2001?? Pytam bo mam wahacze TRW i nie wiem czy sobie zostawić do B6 czy je sprzedac. Podejdą, a jak masz ten górny wygięty to jak ori
zizel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a czy ten górny z przed lifta podejdzie do polifta i na odwrót?
Bozet Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mój górny jest prosty mialem je w B5 99 i nie wiem czy podpasi do B6 2001.
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Żeby nadto nie paskudzić pozwolę sobie na mały up topic-u. Chcę kupić A4B6 Avant 1.9Tdi 130, zdaję sobie sprawę, że wymiana gnatów jest nieunikniona więc czytam o nich i czytam i im dalej w las tym więcej drzew Jak to jest czy wahacze do A4B5 są takie same jak do A4B6? Pytam bo w sieci namierzam tylko wahacze Lemfordera do A4B5 a nic do A4B6? Jak to w końcu jest?
pioteros Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dolny prosty ma grubszy sworzen w b6 Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m
krzysiekml Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dolny prosty ma grubszy sworzen w b6Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m raczej odwrotnie,jest alu zwrotnica z tulejką i dlatego tniejszy sworzeń w b6
Rekomendowane odpowiedzi