oral-b Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam Mam pewien problem walnął dzisiaj wieczorem lekki mróz -3*C (nie wiem czy to wazne) odpaliłem autko i spokojnie sobie jechałem i nagle zapaliła się żółta kontrolka ostzregawcza spalin silnika i zaczęła się palić stale. Może ktoś mi pomóc o co może chodzić?
darkle Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kontrolka spalin silnika czy check engine-zółta kontrolka z silniczkiem? Tak czy inaczej trzeba sczytać błędy VAGiem.
oral-b Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wydaje mi si, że to check engine żółta kontrolka z silniczkiem i pali sie nie przerwanie. W sumie nie wiem jak wygląda kontrolka spalin silnika.
Łukasz 23 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Vag i błędy do sprawdzenia bo tak to nic nie poradzimy gdyż przyczyn może być wiele :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 a oprócz tego że sie pali CHECK to jakies inne dolegliwości ?? np nierowne obroty, trzesie silnikiem na jawołym itp itd ??
majkel_majki Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Prawdopodobnie błąd składu mieszanki od lpg, ale trzeba podpiąć komputer i się upewnić.
Rekomendowane odpowiedzi