dena5 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam. Mam problem z utratą mocy w swoim aucie w trakcie jazdy. Występuję ten brak w różnych sytuacjach i przy różnych obrotach oraz biegach. Raz potrafi wyłączyć turbinę na 4 biegu przy obrotach 3200obr/m a dzisiaj przyspieszałem na 2 biegu i przy 2800 obr/m też mi rozłączyło. Jeżeli wyłączę silnik i ponownie go uruchomię to moc powraca do czasu aż się ponownie nie wyłączy. Po odpytaniu VAG-iem wyskakuje mi n/w błąd. Może ktoś już miał taki problem i będzie mógł pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Y_Z_I_O 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Albo zapieczone łopatki albo zawór n75 a rozłącza ci w różnym czasie i w rożnych obrotach i biegu ponieważ to zależy od cisnienia turbiny (zalezy jak ciskasz pedał gazu) i wtedy wskakuje w tryb awaryjny i dlatego po wyłączeniu wraca do normy ponieważ chwilowo tryb awaryjny się wyłącza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodyy 1 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 zrób logi ale zapewne turbo do czyszczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dena5 0 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Żebym umiał zrobić logi to pewnie bym już je zrobił. Niestety ale nie wiem jak to się robi a nie przeczę że chciałbym się nauczyć robić tą operację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogar 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Dział Diagnostyka VAG i dalej temat Diagnostyka aktualízacje z ...Wszystko do logów podane na tacy od a do z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts