Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Co sadzicie o tych felach ''17?

tomek25

Recommended Posts

Witam prosze o opinie na temat tych felg co to wogole za marka niby germanskie :) opony sliki :) Warto zawracac sobie glowe i czy do a4 podejda wizualnie.

http://allegro.pl/17-vw-audi-mercedes-seat-5x112-i2042414856.html

Moim zdaniem fajny wzór :gwizdanie: na zdjęciach wyglądają jak 16-stki :disgust:

...o , zapytaj o producenta, fotka od środka by się przydała, po za tym wyglądają przyzwoicie

Niby niemieckie ale jaka konkretnie nazwa to nie wiem.

Wg. mnie całkiem przyzwoite, za tą cenę to ok.

Jakie najlepiej opony zalozyc na felge 7,5 "" et 35 do mojego adr no to tak myslalem 205 zeby to jechalo do przodu :decayed: no i jaki profil :mysli: zastanawiam sie 45 lub 50.Zeby nie byla szybka rotacja wachaczy :tongue4: Dodam ze drogi nie za bardzo sprzyjaja w okolicy.

wzór jest ok :good: będzie dobrze na a4 tylko nie na 1BA oczywiście :rolleyes: czyli nie standardowa zawiecha a przynajmniej -30 bo 1BE (-20) wrażenia nie robi - to jest odp na Twoje pytanie, które mi przesłałeś :cool1:

Felgi - com 4 wheels- moze ktos cos napisac na temat tej marki???

Generalnie felga ładna. Ale szczerze mówiąc ten wzór dużo ładniej prezentuje się w rozmiarach większych 18-19.

Profil opony weź 45.

Dla mnie wystarczy 17" dzis byla przymiarka na tyl i jest ok. trzeba pierscienie jeszcze dokupic .Profil oczywiscie tak jak piszesz i bedzie :good:

Jakie najlepiej opony zalozyc na felge 7,5 "" et 35 do mojego adr no to tak myslalem 205 zeby to jechalo do przodu :decayed: no i jaki profil :mysli: zastanawiam sie 45 lub 50.Zeby nie byla szybka rotacja wahaczy :tongue4: Dodam ze drogi nie za bardzo sprzyjaja w okolicy.

opona 205/50/17 bedzie tu idealna.

sam na takich jeżdze tylko ze zima :wink4: