Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nie działa tylni spryskiwacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Mam mały problem a mianowicie jak chce załączyć na tylną szybe spryskiwacz to płyn wycieka mi spod maski na glebe ale słychać jak silniczek chodzi?? Jak się dostać do pojemnika i gdzie to sprawdzić?? Poratujcie coś. Pozdrawiam

Opublikowano

W ktorym dokładnie miejscu masz wyciek ? Mozliwe ze na trójniku coś sie poluzowało .

Opublikowano

Mozliwe ze na trójniku coś sie poluzowało .

Jak wyciek masz przed przednim kołem (miedzy kolem a drzwiami) kierowcy to na 100% na trojniku sie rozlaczylo. Kiedys mialem to samo jak jakies dziadostwo zatkalo mi wylot z tylej dyszy...pompka chodzila..nic nie lecialo...i nagle delikatny "strzal" w okolicy kola i plyn na ziemi... :/ nie ma zbyt wiele roboty zeby tam loknac...

Opublikowano

też miałem ten problem. lało się przy kole. rozłączyły się wężyki. ścisnąłem opaską i jest spokój. przez jakiś czas ten strumień wody podawany na szybę był bardzo słaby. podejrzewam że jednak dostał się tam jakiś piasek i to zapychało dysze. już wszystko wróciło do normy. spryskiwacze muszą działać bo przy takiej pogodzie jak jest teraz to prawie niezbędne.

• 1 rok później...
Opublikowano

Dziś usunęliśmy podobną usterkę , pękł przewód tylnego spryskiwacza pod nadkolem przedniego koła, zdjęliśmy nadkole i po małym mocowaniu się z przedłużką udało się to złożyć do kupy. Mała rzecz a cieszy :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ile sekund trzeba u was naciskac na włacznik aby poleciał płyn? Jak mocny macie strumien?