Opublikowano 13 Stycznia 201214 l Witam Mam pytanie jakie polecalibyście klocki oraz tarcze hamulcowe na przód do oooo b8 8k2 2.0 TDi? Standardowe brać z serwisu? Lub może coś lepszego? Biorę również pod uwagę wygląd ponieważ na lato będę wrzucał prawdopodobnie większe alu... Jak w ogóle podchodzić do tarcz wentylowanych czy też nacinanych?? Klocki ceramiczne podobno są trwalsze ale nie wiem czy aż takie potrzebuję Jaka cena miej więcej za przód tarcze + klocki? Za pomoc i opinie z góry dziękuję, jakby ktoś miał jakieś foto propozycji to z chęcią obejrzę Pozdrawiam Adam
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l w std masz 314/25mm czyli nas....ć i zaorać musisz najpierw poszukac 320/30mm i na Twoim miejscu najpierw bym sie na tym skupił potem wybierał opcje "klockowo-tarczową" że tak powiem
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Autor Aha czyli lepiej postawić i zainwestować w tarcze 320/30mm ? Jakiej firmy tarcze i klocki byś polecił? Chyba lepiej klocki i tarcze jednej tej samej wtedy chyba najlepiej to współgra? I co z tymi nawiercanymi, wentylowanymi - które lepsze, trwalsze? Aha alu w tej chwili mam 16" więc chyba nie będzie problemu - prawda? Dziękuję za pomoc
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l I co z tymi nawiercanymi, wentylowanymi - które lepsze, trwalsze? Odpuść sobie te nawiercane dają tylko wygląd i tyle . Zapodaj te co masz i będzie gicior czyli ATE bo takie idą na pierwszy rzut Chyba ze chcesz wieksze tarcze i zaciski zmienic ( 320/30 mm ) to niestety sa juz koszta wieksze ( koszt około 1000-1300 PLN )
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Jak chcesz to mam cos takiego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227296.0 a i tarcze się jakieś znajdą w dobrej cenie
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l I co z tymi nawiercanymi, wentylowanymi - które lepsze, trwalsze? Odpuść sobie te nawiercane dają tylko wygląd i tyle . Zapodaj te co masz i będzie gicior czyli ATE bo takie idą na pierwszy rzut Chyba ze chcesz wieksze tarcze i zaciski zmienic ( 320/30 mm ) to niestety sa juz koszta wieksze ( koszt około 1000-1300 PLN ) Grześ, prosze Cię tylko nie Ate, bo Kolega będzie płakał (jako OE jest Otto Zimmermann) tarcze perforowane to nie tylko wygląd, ale większa skutecznośc[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:27_________________________________________________ Jak chcesz to mam cos takiego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227296.0 a i tarcze się jakieś znajdą w dobrej cenie :good: :good: :good:
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l Sorki, że odnawiam.. Ale dlaczego nie polecacie firmy Ate? Jakie są lepsze tarcz i klocków w przystępnej cenie? TRW? Z góry dzięki..
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l Sorki, że odnawiam.. Ale dlaczego nie polecacie firmy Ate? bo sie pierd... krzywią kup Otto Zimmermanna do tego klocek Ferodo i wio !!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 4 Kwietnia 201214 l Takie pytańko jeszcze bo ten zestaw co podałeś jest dosyć drogi.. A co sądzisz jakbym kupił tarcze i klocki z TRW.. Wydaje mi się, że przy 90 konnym aucie dają rade?