karol24 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Oglądam moje Rh Zw1 i zastanawiam się, jeśli odkręca się w takiej feldze rant, to widzę, że on czymś jest później klejony, tylko czym? Na googlach nie znalazłem nic na ten temat. Po prostowaniu chciałem poodkręcać ranty i polerka miała być ale teraz kwestia czy jak to rozbroję to opony będą trzymać powietrze
Zeppelin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 w łączeniu rantu i felgi stosujesz czarny silikon montażowy i po problemie
karol24 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Tylko to? no to będzie lustro myślałem, że to jakiś specjalny klej a tak to spoko :>
szafa Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tylko to? no to będzie lustro myślałem, że to jakiś specjalny klej a tak to spoko :> Co wcale nie oznacza, że ranty Ci łatwo zejda :gwizdanie: jeszcze jak felgi nigdy nie były rozkręcane to możesz sie trochę namęczyć ale to wtedy polecam opalarkę podgrzać rant i powinno pójść z górki
Zeppelin Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 albo gumowy młotek i jazda, ewentualnie drewniany klocek + młotek i z wyczuciem uderzać po obwodzie rantu i zejdzie, ale uszczelnianie na czarny silikon
Rekomendowane odpowiedzi