Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kierownica S-line od a6 do a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kupiłem kierownice ale w mojej siedzi stara 4 ramienna http://allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-110-km-avant-i2035655701.html taka więc s line nie będzie pasować tak ? i sama przejściówka nie wystarczy ?

Redukcja + taśma + plastikowa obudowa kolumny i masz ją zamontowaną u siebie....

Tutaj macie fajnie opisane co potrzeba i jak to zrobić

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122382.0;highlight=wymiana+kierownicy

Opublikowano

czyli zdejmuję starą przykręcam tę http://allegro.pl/show_item.php?item=2007764588 i nic wiecej nie robie ? dzieki wielkie :) piwo Ci sie należy , ale ja z kuj pom :)

Dokladnie, o ile koleś nie wykreci taśmy, bo tak czasem robią, ale nawet jeśli by wykrecil to przekladasz ze swojej kiery i tez wszystko pasi :good: z tym piwem to bym sie klocil, bo na poczatku wprowadzilem Cie w blad, ale bylem pewien ze masz polift kiere, bo kolega ma b5 sedana z sierpnia 97roku i ma właśnie poliftową, czyli Ty musisz mieć wypust z przed sierpnia 97 roku

Opublikowano
  • Autor

wszystko wskazuje na to że mam po lifta ze starą jeszcze kierownicą, czyli taki mieszaniec. Lampy po lift, blokada drzwi, lusterka w kolorze nadwozia, listwy po liftowe itp. Podsumowując, czekam na odp jaki frez ma ta kierownica http://allegro.pl/show_item.php?item=2007764588 i kupuje chociaż drogo mi się wydaje i jest troszkę inna niż ta w pierwszym poście ale zawsze estetyczniejsza niż ta co teraz siedzi :)

Opublikowano

wszystko wskazuje na to że mam po lifta ze starą jeszcze kierownicą, czyli taki mieszaniec. Lampy po lift, blokada drzwi, lusterka w kolorze nadwozia, listwy po liftowe itp. Podsumowując, czekam na odp jaki frez ma ta kierownica http://allegro.pl/show_item.php?item=2007764588 i kupuje chociaż drogo mi się wydaje i jest troszkę inna niż ta w pierwszym poście ale zawsze estetyczniejsza niż ta co teraz siedzi :)

Ta z linku ma na 100% mały frez na 17mm.

Opublikowano
  • Autor

ok to super. za miesiąc będę chciał nabyć lampy przednie po liftowe do mojej a4wóreczki . Jeśli ktoś w dobrej cenie takie posiada to już może podać mi kontakt :)

Ps. taśmę mogę przełożyć od mojej starej kierownicy przed liftowej na pewno ?

Opublikowano

Ps. taśmę mogę przełożyć od mojej starej kierownicy przed liftowej na pewno ?

na pewno :good:

Opublikowano
  • Autor

zamówiona, Ponawiam zapytanie kto ma lampy po lifcie lub jakieś inne ciekawe przednie do a4 97r ?

Opublikowano

allegro ma na pewno :) poszukaj poliftowych valeo czy depo jest w pip i jeszcze trochę tego i w dobrych cenach można dorwać ;)

na pewno bardziej sie opłaca dołożyć troche i kupić nowe, nawet zamienniki niż org valeo używane gdzie nie wiadomo w jakim stanie jest soczewka etc... :gwizdanie:

Opublikowano

na pewno bardziej sie opłaca dołożyć troche i kupić nowe, nawet zamienniki niż org valeo używane gdzie nie wiadomo w jakim stanie jest soczewka etc...

tu sie nie zgodze, bo jest bardzo duzo poliftów w bdb stanie, ja kupilem igly kompletne za 400 z wysylka.

Najlepiej polować na lampy z anglika, bo z anglikow w 90% są igły no i o wiele tańsze, a wystarczy tylko przełożyć ten haczyk na dół i gra wszystko :good:

A jeśli chodzi o zespolone Depo/Tyc, to nawet sie nie wypowiadam na temat ruszajacych sie soczewek itp.

Opublikowano
  • Autor

Poczta Polska mnie zaskoczyła, w środę zamówiłem kierownice, o 17 została wysłana z zielonej góry a w czwartek odwiedził mnie w pracy około 15 pracownik naszej kochanej poczty z kierownicą :) w sobotę montaż. Stan 4/6 jestem w sumie zadowolony. Rozglądam się za lampami po allegro i nie wiem jakie wybrać do tej pory myślałem o roi po lifcie ale może jakieś inne dadzą więcej uroku ?

Opublikowano

chyba jednak ori to największy urok :evil:

Opublikowano

zapodaj taką kiere :evil:

DAN_7259.jpg