Opublikowano 16 Stycznia 201214 l Światła wsteczne zapalają się wraz z dziennymi. Czy wrzucam 1 czy wsteczny palą się cały czas. Czujnik, bezpiecznik ? Gdzie jest umiejscowiony czujnik biegu wstecznego ?
Opublikowano 17 Stycznia 201214 l ja myślę , że zwarcie na tylnej lampie lub niepewna masa lampy rozkręć i sprawdź czy nie ma nadpalenia na wtyczce
Opublikowano 17 Stycznia 201214 l rozłacz wtyczke od czujnika i bedzie wiadomo co to jak zgasną znaczy ze czujnik
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l witajcie, odkurzę temat gdzie w A4 b7 2.0 tdi znajdę ten czujnik? może ktoś sprecyzować dokładnie? można się do niego dostać bez kanału itp?
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l bardzo dowcipne. a tak na poważnie? gdzie dokładnie znajduje się ten czujnik? dostęp do niego jest od spodu auta czy od góry? jak go zlokalizować? może ktoś podrzucić jakiś schemat? i teraz dodatkowo ile on może kosztować i gdzie go można dostać?
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l Musisz pisać w kilku wątkach o tym samym? Tutaj kontynuuj swój problem i uzupełnij profil z danymi auta.
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l no dobra uzupełnione. czy teraz ktoś może pomóc czy jeszcze mnie ktoś pouczy?
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l Czujnik znajduje sie przy skrzyni. Szukaj kostki z przewodami która do niej wchodzi. Dostęp z podnośnika lub z kanału.
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l dzieki, jeszcze jedno pytanie pozostaje bez odpowiedzi. Ile on może kosztować? czy w IC dostanę takie cudo?
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l Kiedyś w IC zamawiałem dla klienta ale nie pamietam ceny. Myśle że max 100.
Opublikowano 12 Grudnia 20169 l No i na mnie trafilo:) Szukam bezpiecznika, zeby na pare dni oczekiwania na mechanika nie musial denerwowac kierowcow jadacych za mna. Czy mozecie potwierdzic ze to 31 bezpiecznik?
Opublikowano 12 Grudnia 20169 l Tak, ale w niektórych podpięty pod niego jest również ABS. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/38299-schemat-rozpiska-bezpiecznikow-a4-b6-b7/
Opublikowano 13 Grudnia 20169 l Tak, ale w niektórych podpięty pod niego jest również ABS. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/38299-schemat-rozpiska-bezpiecznikow-a4-b6-b7/ Dzieki. Jakos przezyje bez ABS te 2 dni. Aktualizacja. Po wyjeciu bezpiecznika, oprocz tego ze wylaczyly sie swiatla wsteczne, przestalo dzialac sterowanie kierownicami w turbinie. Poza tym daje sie wylaczyc te swiatla wsteczne po kilkukrotnym wlaczeniu i wlaczeniu wstecznego biegu.