wojtas810 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Panowie mam pytanie Mam w Audi B8 telefon oraz INFO 1. nie mam pojęcia jak podłączyć telefon i czy w ogóle mogę w schowku oraz w podłokietniku nie mam żadnej instalacji ani tez jak wchodzę do auta nie wykrywa mi telefon żadnego bluetootha - czy ja w ogóle mam instalacje? jak to sprawdzić Jeśli nie to gdzie i ile może mnie to kosztować ? 2. A to Info to już w ogóle nie ogarniam po co to jest ??
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Masz oczywiscie w Panelu OPCJE TEL. INFO ale nie oznacza to ze masz telefon Poprostu jest juz to przygotowane fabrycznie . Jezeli telefonem nie wykrywasz bluetootjh to nie masz Modułu Mozesz to sprawdzic jeszcz VCDSem wchodzac w ( 77 Telefon) Jak sie połaczysz to masz Moduł wtedy tylko w Adaptacji 10 zmieniasz kodowanie Adaptacja Bluetooth [Wybierz] [77 - telefon] [Adaptacja - 10] Kanał 133 [Czytaj] 0 = OFF Bluetooth 1 = ON Bluetooth [Test] [Zapisz] [Gotowe, powrót] [Zamknij Controller, Go Back - 06] Moduł wraz z instalacją oczywiscie mozna dołozyć do autka tylko zalezy co masz MMI Basic , MMI 2G ? Wtedy koszta są rózne
wojtas810 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie mam pojęcia co to jest VCDSem mogł byś mi jaśniej wytłumaczyć jestem laikiem
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pasuje podłaczyc kompa pod autko i sprawdzic czy masz Moduł . Jezdzisz gdzies na SPOTY ? VCDS - to jest program do diagnostyki aut grupy VAG ( AUDI VW SEAT SKODA ) http://forum.vw-passat.pl/threads/1019-VAG-COM-DIAGNOSTYKA
wojtas810 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 NIe nie jeżdżę nigdzie na razie
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 NIe nie jeżdżę nigdzie na razie Zajedz na SPOTA najblizszego wez czteropak i niech ktos ci podepnie kompa i sprawdzi czy masz BT
Rekomendowane odpowiedzi