bajk Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 przecież nie podałem ET będzie w okolicy +15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 widze że jest "płaska" nie ma efektu schodzenia ramion do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie marudź - to auto do zapierdzielania, a nie pokazu kto jest niżej i ma szerszą*felgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no bez przesady. troche lansu nie zaszkodzi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 buba, bajku cie pogonił troche? ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- bajk... jelsi bys wizal tą samą felgę ale z duzym ET ale szerszą, wóczas szerokośc felgi idzie i na zewnątrz o do srodka? czy jak to z Volkami i innymi jest? p.s. może wkońcu jakiegoś spota by zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 mgtan tak. w przyszłym tygodniu możemy coś przyspotować.. Buba czy ja wiem, czy one takie płaskie i nie ma efektu schodzenia do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 b. ładne. Ciekawe jak to będzie wygląć na twoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nie było gdzie ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- bajk o takie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Buba Obacz o ile poszerzone jest to evo tam nawet i 11 cali może siedzieć wówczas ---------- Post dopisany 26-03-2013 at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2013 at 23:26 ---------- buba może takie coś ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 to są koła Rota Grid Drift (i-kr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 takie takie właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 są takie na allegro ROTA GRID DRIFT 10j 18 ET35 5x120 BMW E36 e46 m3 (3108611132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 nie wiem po co kupowałem volki - mogłem przecież roty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 nie wiem po co kupowałem volki - mogłem przecież roty :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 nie wiem po co kupowałem volki - mogłem przecież roty buuuhahahah ... oj bajku bajku Volk nie musi byc wklesły on jet ładny w każdej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 też się dziwie od samego początku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 spoko, może ktoś będzie chciał się*zamienić* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 jak się nawrócisz to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 w końcu udało się założyć nowe felgi - teraz jeszcze trzeba jakiś zawias dystanse w drodze, ale zastanawiam się czy je zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jak zrobisz porządne negatywy to wtedy dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi