dethmag Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hey, Powiedzcie mi proszę czy macie namiary na kogoś z Wwa z lawetą i jakie są stawki za kilometr. Potrzebuję na piątek i kolega który miał mi pomóc rozbił auto.
letallec Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 150PLN w dowolne miejsce w obrebie Warszawy(korzystalem raz kilka lat temu). Poza Warszawe nie wim jakie sa stawki. Nie mam nic do polecenia
kaj82 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja slyszalem ze znajomy z wawy wzial prawie nowe iveco 7-osob plus najazd, nawigacja w komplecie z mapami calej europy, koszt 300zl na dzien, po powrocie tankujesz do pelna i oddajesz czyste auto, jak dla mnie rewelacja jezeli chodzi o dalsze wyjazdy
dethmag Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 OK, czyli tak jak ogólnie się podaje od ok 120 - max 300 a macie jakieś namiary, kontakt, telefon ?
miodzio Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja slyszalem ze znajomy z wawy wzial prawie nowe iveco 7-osob plus najazd, nawigacja w komplecie z mapami calej europy, koszt 300zl na dzien, po powrocie tankujesz do pelna i oddajesz czyste auto, jak dla mnie rewelacja jezeli chodzi o dalsze wyjazdy mały szkopuł 300zl za dobę ale limit dzienny na km :gwizdanie: przeważnie ok 500 jak przekroczysz to za każdy dodatkowy KM opłata. Jak 7 os i najazd to mała waga załadunku i dużego auta nie przewieziesz (chyba ze to auto zarejestrowane jako ciężarowe pow 3,5 t ). Auta nie czyścisz tylko doliczają ci ok 50 zł za sprzątanie do ceny wypożyczenia. Oczywiście rożnie jest w wypożyczalniach. Trzeba dobrze wypytać przed wypożyczeniem i podpisaniem umowy wynajmu. A tak z ciekawości daleko chcesz gdzieś jechać kraj czy zagranica ??
dethmag Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 @miodzio chciałem przed wyjazdem do Niemiec, zahaczyć jeszcze o okolice Rzeszowa bo tam ktoś A4 B8 właśnie ciągnie do PL... więc trochę km wyjdzie, stąd moje pytanie..
Sander Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 U mnie w miescie kiedys kuzyn wypożyczał renault mastera autolawete i płacił 300zł na dobę, ale musiał płacił kaucje 1000zł. Bez limitu km i można sobie jeszcze podczepić lawete.
kaj82 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja slyszalem ze znajomy z wawy wzial prawie nowe iveco 7-osob plus najazd, nawigacja w komplecie z mapami calej europy, koszt 300zl na dzien, po powrocie tankujesz do pelna i oddajesz czyste auto, jak dla mnie rewelacja jezeli chodzi o dalsze wyjazdy mały szkopuł 300zl za dobę ale limit dzienny na km :gwizdanie: przeważnie ok 500 jak przekroczysz to za każdy dodatkowy KM opłata. Jak 7 os i najazd to mała waga załadunku i dużego auta nie przewieziesz (chyba ze to auto zarejestrowane jako ciężarowe pow 3,5 t ). Auta nie czyścisz tylko doliczają ci ok 50 zł za sprzątanie do ceny wypożyczenia. Oczywiście rożnie jest w wypożyczalniach. Trzeba dobrze wypytać przed wypożyczeniem i podpisaniem umowy wynajmu. A tak z ciekawości daleko chcesz gdzieś jechać kraj czy zagranica ?? żadnych dopłat nie było, jechali po auto do Włoch
dethmag Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzięki Panowie, dogadałem się i kolega naprawia auto, będę musiał przesunąć wyjazd, serdecznie dziękuję raz jeszcze, za info i pomoc pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi