Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Audi A6 C6 2.0 TDI po programie u ROGALLA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale trzeba go móc regulować...wiesz ze to bedzie tylko ratowanie a nie profi przeróbka?

Opublikowano
  • Autor

ale ta turbina co wkleiłem zdjecie ma taki ogranicznik oryginalnie czytaj fabrycznie , z regulacją nie będzie problemu .:decayed:

Opublikowano
  • Autor

może masz racje na brd miał 211KM a po zmianie na caha wyszlo 216KM

Opublikowano

jak tam, udało się wszystko zmieścić pod maską?

Opublikowano
  • Autor

jeszcze wydech został do dokonczenia i poskrecac na gotowo. Czasowo mechanior nie wyrabia . mają dwie 3.0 tdi z uwalonymi silnikami i dlatego troche schodzi moje jest robione z doskoku:facepalm:

Opublikowano

twora robota to pare zł vs. uwalona 3.0:naughty:

kiedy planowe strojenie?

Opublikowano
  • Autor

strojenie pewnie po nowym roku . teraz planujemy zrobić wydech do połowy zeby auto wyjechało a jak sie wyrobią z tymi 3.0 to trzeba bedzie dalej pociągnąć. W tej chwili od turbiny idzie 3 cale , a d połowy jak sie rozchodzi na dwa bedzie 2,5 cala .

Dokładnie za te 3.0 tdi to troche sianka zgarną w porównaniu do mojej:grin::grin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I jak prace idą?

Opublikowano
  • Autor

Narazie sostaje tak jak jest czyli wydech 3 cale do momentu aż sie rozchodzi na dwa (poprawione bo łączenie wcześniej było chwilowe) teraz czekam na termin i jae na korekte zobaczymy co wyjdzie . Rozmawiałem z Witkiem i powiedzial ze szkoda że nie jest zrobiony wydech do końca , ale z kasy sie wywaliłem i narazie trzeba tak zostawić jak jest. Jak wyjdzie mału to sie zrobi wydech do końca i wsadzi mocniejsze pompki . nie wiadomo jaki pompki siedzą bo silnik od mitsubishi . Ale to sie zobaczy , nie mam ciśnienia na ilość koni. Już teraz przed korektą auto sie ktęci do 5000 i dół też jest spoko. Jak bedzie korekta to wkleje wykres. Pozdrawiam

Opublikowano
zobaczymy co powie mój mechanior bo na forum streetreacing zaba888 wytknał pare błędów . ale nie widział turbo live a zdjecia wszystkiego nie oddają . Myśle że witek nie polecił by jakiegoś słabego fachowca.:wink:

Jak widać najlepszym się zdarza i fachowiec polecony kompletnie nie potrafi przerobić GTB dodatkowo uszkadza turbo

Opublikowano

kto siedzi w temacie gtb ten wie po 1 fotcze czy jest dobrze przerobiona czy zle

Akurat jeśli chodzi o TurboBogdana to sprezarki robią bdb i w dobrej cenie ,lecz ta ich pseudo przeróbka to totalny niewypał i kompromitacja

Opublikowano
  • Autor

Zostało to poprawione (na tyle ile sie dało dzieki waszej pomocy ) teraz trzeba czekac na wynik z rolek

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

Na streetreacing forum fido-dido wkleił wykres swojego auta 280 KM to musi latać:kox::kox:

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ----------

61402_446786872047632_436168444_n.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

Opublikowano

no to niezle wyszlo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Auto po korekcie , Nm ograniczony z uwagi na duży przebieg sprzęgła i dwumasu.

IMG_0620.jpg

<br /><br />

Opublikowano

widzialem na fejsie,jak to teraz jedzie?:naughty:

Opublikowano
  • Autor

za***iście jedzie, nie myślałem że tyle wyjdzie :kox: jedzie od samego dołu identycznie jak caha a góra to już poezja , na 4 biegu gubiłem trakcję w drodze powrotnej :naughty:

Opublikowano

No piękny piękny, całe szczęście ze udało się poprawić turbo to i wynik wyszedł.