trezor4 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wiecie moze ,w ktorej firmie mozna wykupic assistance dla starszych samochodow ? chodzi mi o ubezpieczenie w razie awarii z holowaniem dla mojej audiczki z 97 roku wiem , ze duzo firm nie ubezpiecza takich starych samochodow
hubipl9 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Sprawdź sobie Warta Moto Assistance tu jest OWU -> http://www.warta.pl/documents/10157/77153/WARTA_Moto_Assistance_OWU.pdf Ograniczenie jest chyba tylko w pakiecie platynowym (samochody max 10 lat)
trezor4 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 a wiesz moze ile mniej wiecej skladka wynosi za pakiet zloty lub zloty + ? ew. pakiet ten 15 dniowy
arielka Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dla ass nie ma większych ograniczeń. PTU ma ciekawą ofertę krótkoterminową. Hestia chyba również. Pozdrawiam arielka
sokolnh Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 PTU jest ok w wersji LUX na Polskę za 110 zł masz holowanie pojazdu do 4,500 zł, zakwaterowanie, pojazd zastępczy, naprawa na miejscu i dużo innych rzeczy nie ma limitu wiekowego nie musisz mieć ubezpieczenia OC w PTU
Rekomendowane odpowiedzi