motogrzech 0 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Witam na szybko potrzebuje sprawdzic czy zderzak przedni A4 B7 od kombi lub sedana bedzie pasowal do cabrio. Ps. konkretnie w swoim cabrio mam zwyklasa i mam do kupienia sline od kombi i nie wiem czy podejdzie. Dzwonilem do handlarzy i mowia ze przednie sa wszedzie takie same ale moze tylko tak mowia aby spzredac:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadadam 0 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Witam zderzak od audi a4 b7 przedni s-line podejdzie do sedana i cabrio b7 na 100% zaś nr nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
motogrzech 0 Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 No dzieki ale kurna tylko ty mi odpisales:) kogo bym nie pytal zdania sa podzielone:/ a nigdzie tego nie moge znalezc:/ ale dzwonilem tez do znajomego na szrot i powiedzieli ze sa takie same:) a inni gadaja ze inne ze nawet lampy sie roznia i wogole cale auto heheh pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz_mk2 54 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 tak to wygląda w etce: Uploaded with ImageShack.us tyle że ten numer to "nakładka zderzaka", ale myśle że to o to chodzi: Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
motogrzech 0 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Dzieki wielkie ale w sumie tylko mi chodzilo czy jest jeden do 3ech modeli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz_mk2 54 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 pierwszy obrazek pokazuje, że tak jest (ślad części występuje w A4/avant/S4/cabrio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts