Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pocicie się dziś jak tak to o ktorej :naughty:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 173,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślę ze poświąteczny spocik 3-go w czwartek, hmmm? Tak jak zwykle 18 przed makiem?

Opublikowano

Cześć.Miejsce dobre.Widzę,że miejscówka tutaj też jest popularna.Latem bywam tam z kumplami - tyle że motorami,hehe

Opublikowano

Chyba sie zjawie, ale nie obiecuje

Opublikowano

Czesc. Widze ze cos sie dzieje w naszej okolicy. Szok normalnie. Swojego czasu byłem kilka razy na spocie w Matarni ale troche za daleko... Spot na 03.01 aktualny? Póki co choroba mnie trochę rozłożyła ale jak dobrze pójdzie to może i ja wpadnę z kumplem z forum.

Jeden z kolegów pisał wyżej ze ma problemy z autem. Miałem takie jeden osiem T i znam je już chyba od podszewki wiec mogę pomóc jakby co.

Pozdro

Opublikowano
Myślę ze poświąteczny spocik 3-go w czwartek, hmmm? Tak jak zwykle 18 przed makiem?

hmm pytanie czy wytrzezwieje do 3-ciego :wink:, jesli tak to sie pojawie :decayed:

Opublikowano

jak tak wszyscy się pojawią to frytek zabraknie :decayed:

Opublikowano

dobra Pany.Pisać kto będzie,a nie wymyślać.Ja jestem zwolennikiem spotkań w realu mimo,że w necie jest łatwiej.I nie spotykając się z ludźmi nie piszę potem w necie-dlaczego tu taka cisza w temacie spotów?Każdy musi sam dołożyć cegiełkę.

Ps.grafi-w blokach mieszkasz?

Opublikowano

nie żadnych boków :cool1:

powiedz w którym kierunku patrzeć żeby cię odnaleźć :wink:

Opublikowano

No właśnie ja mam mały problemik z moim "jedenosiemte" chyba to n75n ale reki sobie nie dam uciąć :)

Myślę ze damy rade wytrzeźwieć do 3go i pojawić się na spociku. W każdym razie ja będę czekał na pewno (na parkingu pomiędzy makiem a lotosem)

Opublikowano

nie żadnych boków :cool1:

powiedz w którym kierunku patrzeć żeby cię odnaleźć :wink:

wylot na Żarnowiec

Opublikowano

a to już wiem

ja myślę że też się wybiorę

Opublikowano
  • Autor

no to najlepiej na końcu parkingu koło stacji w rogu przy barierkach, będę na 99,9% :wink:

Opublikowano

No to super, jakby ktoś byl zainteresowany to biorę ze sobą vag-a.

Chociaż ktoś inny powinien zabrać ze sobą umiejętność obsługiwania go, bo jak na razie w tych kwestiach jestem lajk.:kox:

Opublikowano

Tak chciałem być,ale teraz nie wiem.Jestem właśnie na etapie naprawiania tempomatu i radia,bo kupiłem oryginalne.Gostek,który ma mi to rozkminić, 2 razy przekładał termin. Teraz wypadło na 3-go po południu. Dałem mu ostatnią szansę. Jak nie przyjedzie,jestem na spotkaniu

Opublikowano

no to do witra

Opublikowano

Myślę że też do was dotre, z Redy daleko nie mam. o której?

Opublikowano

na 18 sie zbieramy

Opublikowano
  • Autor

już po spocie, gdyby nie ten ziąb to pewnie można by tak do północy albo dłużej gawędzić, ale zmarzłem, można powiedzieć że frekwencja jak najbardziej na plus 7 aut to już całkiem dobrze wygląda :good:

Opublikowano

obczajałem tą miejscówkę na stacji w celbowie, parking jest dość duży i oświetlony także może nastepny spocik tam? jest tam nawet odkurzacz i kompresor :)