Opublikowano 7 Lutego 201313 l sorry chłopaki nie dałem rady. A tak Nemo ładnie wypolerowany wygląda... Cóż w nastepny czwartek na 100% będe. (OFT: Ramki i naklejki zamówiłem, teraz siedzieć i czekać)
Opublikowano 7 Lutego 201313 l trzeba chyba będzie pytać przed wyjazdem,a nie w ciemno cisnąć.Już myślałem ,że z własnym odbiciem w szybie zostanę
Opublikowano 7 Lutego 201313 l trzeba chyba będzie pytać przed wyjazdem,a nie w ciemno cisnąć.Już myślałem ,że z własnym odbiciem w szybie zostanę Rysiu Ty jesteś jednak twardziel prawie sam byłeś na spocie:grin:
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Autor no chłopaki nie popisaliśta się dobrze że w tym McD mają dobrą kawę przynajmniej godzina jakoś zleciała mi i Rysiowi
Opublikowano 8 Lutego 201313 l niestety nie mogłem dojechać wróciłem chwilke przed spocikiem z Polski wiec nie mogłem.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Pewnie zawitam Jak narazie autko bezemnie pojechało na spocik w AZ ale chłopaki sie mają do czwartku wyrobić, najwyżej będe troche spóźniony
Opublikowano 13 Lutego 201313 l melduję lojalnie,że,że w tym tygodniu mnie nie będzie.A tak swoją drogą,Gdyby każdy user chociaż co drugi tydzień wpadał,nie było by pewnie problemu z frekwencją.Liczę po cichu,że wiosna ożywi co niektórych
Opublikowano 13 Lutego 201313 l Autor Pewnie zawitam Jak narazie autko bezemnie pojechało na spocik w AZ ale chłopaki sie mają do czwartku wyrobić, najwyżej będe troche spóźniony jak samo pojechało ? co ty masz KIT'a (Knight Rider), nic się nie chwaliłeś
Opublikowano 13 Lutego 201313 l A co tu się chwalić, jeszcze się Hasselhoff nim zainteresuje i będę miał po aucie
Opublikowano 14 Lutego 201313 l Autor Andrzej a co tam modzisz że się zdecydowałeś oddać do AZ furke? ---------- Post dopisany 14-02-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2013 at 20:01 ---------- to jak dziś, kto będzie? czy macie jakieś inne plany (walentinowe)
Opublikowano 14 Lutego 201313 l No właśnie....sorki Pany ja dzisiaj nie dam rady muszę śmigać na lotnisko po robocie memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 14 Lutego 201313 l Staram sie doprowadzic je do porządku... Chłopaki wyciągneli dzisiaj flitr paliwa z datą 1997, przez co pewnie pompa tez dostała, jak i nie wtryskiwacze i dalej wszystko po kolei... Ah te norweskie serwisowanie.... Musze dzis autko odebrac, bo jutro lece w polske, wstepnie bede tam o 18 po autko wiec wpadne troche spozniony, nie wiem czy zdąże.