novwy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Po prawej to kolega na wczasy przyjechał i wpadł na chwilę na bajere. Furka zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam .Wladi widziany dzis we Władysławowie na ul. A.Błękitnej i po chwili na Morskiej Trzeba było mi na maskę wskoczyć bo jak jadę to znajomych nie poznaje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam .Wladi widziany dzis we Władysławowie na ul. A.Błękitnej i po chwili na Morskiej Trzeba było mi na maskę wskoczyć bo jak jadę to znajomych nie poznaje:decayed:głośna muzyka disco polo z auta zagłuszała moją rozpaczliwą próbe zwrócenia Twojej uwagi na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Oj tam disco polo... to byli Piękni i Młodzi memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrbk Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzieki pany za mini spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Że też ją nie dałem rady się wyrobić :mad: ale widziałem wladiego po spocie jak smigal:) pozdro Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Czyj jest ten srebrny b6??? Widziany kilkanaście razy dzis i wczoraj we Wladku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Wlodzimierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 B6 mi sie nie podoba ale ten jego jest bardzo przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 B6 mi sie nie podoba ale ten jego jest bardzo przyjemnyDzięki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jak Cie zobaczę to wejdę pod koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Cześć wszystkim. Jutro z rana się tam wybieram w wasze strony. Powinienem już na wieczór dotrzeć i będe do czwartku. jak coś to chetnie się z Wami spotkam na małym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Cześć wszystkim.Jutro z rana się tam wybieram w wasze strony. Powinienem już na wieczór dotrzeć i będe do czwartku. jak coś to chetnie się z Wami spotkam na małym spocie Będziesz w czwartek na spocie czy w czwartek już wyjezdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 My z Marcinem dzisiaj uderzamy na Władek jak ktoś chętny na bajerę to meldować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wladi znasz turboelite? Stoi tam szarawa b6 z 1.8 t cos tam grzebią, znasz właściciela? Chyba bedzie grubo, bo cos tam modza z turbawka i innymi gratami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wybieralem się dziś na władek ale niestety jest chyba jakiś wypadek za chalupami to się wrocilem bo korek na dluugi postój. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wladi znasz turboelite? Stoi tam szarawa b6 z 1.8 t cos tam grzebią, znasz właściciela? Chyba bedzie grubo, bo cos tam modza z turbawka i innymi gratami Chyba chodzi o Boostera nasz chłop memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Seiko ten korek to do gdyni do obwodnicy sie ciagnie wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Omg :mad: jutro wracam na chatę, mam nadzieję że będzie lepiej. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Gdzie jest samoobsługowa myjnia z dobrym odkurzaczem we Wladku? Zona ciśnie ze autko brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi