klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ćwiara dojeżdża ale nie dziwię się czemu tu taka cisza...Grucha się nie odzywa bo mu głupio że kolege zostawił w lodówce rozumiem w burdelu ale w lodowce Edytowane 4 Stycznia 2015 przez klysek
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Grucha teraz się nie tłumacz...jak sam nie chciał jechać? jak on był nieprzytomny Ćwiara dojeżdża ale nie dziwię się czemu tu taka cisza...Grucha się nie odzywa bo mu głupio że kolege zostawił w lodówce rozumiem w burdelu ale w lodowce O to to
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 dobra mordunie jestem też się cieszę, że jeszcze mam konto
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie no ja bym Ci załatwił z żoną że by Ci zostawiła konto... jak spałeś w lodówce to się z nią dobrze dogadywałem dobra, dobra 'Amigo' to jest nic powiem wam jaki dziś zawodnik na izbie w puckim szpitalu wylądował, wynik 6,3 promila ale też był dętka
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie no ja bym Ci załatwił z żoną że by Ci zostawiła konto... jak spałeś w lodówce to się z nią dobrze dogadywałem dobra, dobra 'Amigo' to jest nic powiem wam jaki dziś zawodnik na izbie w puckim szpitalu wylądował, wynik 6,3 promila ale też był dętka mysle ze ty w nowy rok ok godz 23 tez tyle posiadałes
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 dlatego ze mnie schodziło dwa dni
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ty a tak poważnie....jak tam w domu wszystko ok czy już na walizkach siedzisz ty nie pitol tylko powlekaj posciel dla novego
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 ciężko wyczuć 'w miarę' normalnie ale już nie mam co liczyć na wspólne wyjście na bal
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 ciężko wyczuć 'w miarę' normalnie ale już nie mam co liczyć na wspólne wyjście na bal twoj sylwester ciezko nazwac balem najwyzej co to bylo to bankiet 7 pasazera nostromo
grucha1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Krzysiek jutro tez idziem na beng do Andrzeja?
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 a ja byłem tym pasażerem nr 7 czy już 8 :polew:
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 a ja byłem tym pasażerem nr 7 czy już 8 :polew: ty byłeś pilotem :grin: :grin:
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 a ja byłem tym pasażerem nr 7 czy już 8 :polew: ty byłeś pilotem :grin: :grin: Pilotem z Oslo w 1938
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 to ja na pewno nie miałem biletu na ten lot
Rekomendowane odpowiedzi