TyBucu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Apropo lotu, Wladimir kiedy odbierzesz ode mnie swój bunkier?
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 wladi tam wszystko jest przywiezione z PL w 1939 nic nowego
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Włodek a Ty do kiedy masz wolne?
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 no właśnie zegarka mi szkoda, znasz tego kolesia od lodówy może by tam jeszcze raz poszukać
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 no właśnie zegarka mi szkoda, znasz tego kolesia od lodówy może by tam jeszcze raz poszukać za twoj zegarek pilsmy caly nowy rok i nastepny dzien
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 dlatego tyle osób zostało no właśnie zegarka mi szkoda, znasz tego kolesia od lodówy może by tam jeszcze raz poszukać za twoj zegarek pilsmy caly nowy rok i nastepny dzien spytam może znajdzie się ale pewnie pod tym płotem 2 metrowym został co go obaliłeś też tak pomyślałem i może bym podjechał zrobić rekonesans drogi do czy od Kaliny
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 ej ej ej a czemu ja nie zwiedzilem tego plotu? na tym deptaku bylem ze 4 razy a tego muru berlinskiego nie dali mi zwiedzic
novwy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 ej ej ej a czemu ja nie zwiedzilem tego plotu? na tym deptaku bylem ze 4 razy a tego muru berlinskiego nie dali mi zwiedzicNa innej wycieczce byłeś [emoji6]
novwy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bal jak bal bedzie następny. Zegarek odnalazłem to jest wyczyn. Głupi to ma szczęście. :-D
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bal jak bal bedzie następny. Zegarek odnalazłem to jest wyczyn. Głupi to ma szczęście. :-D To gdzie był ?
novwy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bal jak bal bedzie następny. Zegarek odnalazłem to jest wyczyn. Głupi to ma szczęście. :-DTo gdzie był ?Wyprowadzilem go na spacer i biedak nocował pod chmurką [emoji6]
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak to gdzie w lodówce szukał Leżał miedzy novwym a mlekiem
novwy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak to gdzie w lodówce szukał Leżał miedzy novwym a mlekiem [emoji14]olew:Ta pierwsza półka od podłogi [emoji1] Seiko jestes jeszcze w kraju? Mam sprawę.
Seikokilla Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ostatnie godziny ale jestem mam wypad rano w piatek. Co tam ? Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Martwilem sie o Ciebie dlatego wywolalem do tablicy. Masz auto na chodzie czy warsztat?
Seikokilla Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 A szkoda gadac, jade do roboty 2 auta i z kazdym cos 3jka wciaz gasnie a w 4ce ostatnio telepie mi cala buda od czasu do czasu, normalnie jakas ciezka karma mnie dopadla. Wszystkiego sie odechciewa. Nawet blotnika po stluczce nie wymienilem w 4ce,masakra jakas. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Robi potrzebował bym zobaczyć jak masz progi zamontowane
Seikokilla Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Właśnie dostałem maila ze jednak nie w piątek a w sobotę się zmywam do tyry wiec hmmm może dało by się zrobić tak żebyś zlookal pisz na pw dam ci nar tel. to spróbujemy się zgadać.
novwy Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Roberto powodzonka na morzach i oceanach, do zobaczenia po powrocie.
Rekomendowane odpowiedzi