Seikokilla Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 elo wariaty, co tam na rejonach
Seikokilla Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jeszcze dluuugo dokladnie ciezko powiedziec ale jakos poczatek maja. Zrobilem z mojej 4ki all roada i zostawilem mojej hieh teraz nic nie urwie. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
Seikokilla Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ta, nie mialem juz czasu na szukanie usterki. Jak wroce od razu biore sie za to. Polecono mi zobaczyc w Tune up, ponoc dobrze ogarniaja vaga wiec zobaczymy. Na razie potworek czeka. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 To gdzie przycumowales, opowiadaj jak w wielkim świecie? ;-)
Seikokilla Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 A tam zaraz wielki świat, USA Seattle kibluje na kotwicy przez 10 dni bo kolejka do wjazdu. Poruszyłem swoje kontakty i załatwiłem sobie wi-fi/ 4g to w końcu mam dostęp do neta i tak was tu inwigiluje
novwy Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie ale czym ja się pokaże moją corsją ? Kit z buta zawitam, to może jakich kierowców skombinujecie coś na pokrzepienie ciała się spożyje
novwy Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Dawaj Corsa porobimy bączki to jest samochód wielozadaniowy, do tego też się nada
vwbartus Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Krzysiek Ty corsą a ja będę fiestą haha ejjj kupony są w MC więc może nawet wieśmac wpadnie heh
novwy Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 dobra mogę też rowerem podjechać co masz ze swoim Bartek że fiestą się wozisz?
vwbartus Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 a nic stoi w ciepłym garażu i czeka na wiosnę hehhe
novwy Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 to spoko, ja jak najbardziej na TAK na jutro, jak ktoś chętny niech pisze, zaproszeń nie wysyłamy
novwy Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 To jak kto bedzie proszę sie anonsowac [emoji1]
Rekomendowane odpowiedzi