surprise Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Ale dałem plamę. Następnym razem się poprawię, obiecuje. Dziękuje za spota. Miło było Was poznać. Edytowane 5 Lutego 2015 przez surprise
novwy Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 [emoji1] [emoji106] [emoji41] widziałeś że wyczuwal sytuację i nie chciał za bardzo sie wcinać, na następny spot juz bedzie wiedział co i jak.
novwy Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Tylko tak co ja będę po wypłacie. Spoko nie stresuj się jutro jestem u Ciebie zatankować Ten juz po kartę stałego klienta startuje [emoji6]
surprise Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Jutro jestem w pracy tak, że zapraszam.
TyBucu Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Tylko tak co ja będę po wypłacie. Spoko nie stresuj się jutro jestem u Ciebie zatankować Ale co kolega pracuje w monopolu, czy na benzyniaku ?
TyBucu Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Przenosimy spoty? : a tak przy okazji... telefon gdzies zapodzialem, nie zarzucac na lacapie
Seikokilla Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 widzę że był kolejny pozytywny spot zbóje .... rozmowa kontrolowana .... oby do maja
grucha1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Oby nas nie znienawidzil za to.ale napil bym sie ze wszystkimi wodki znowu
Rekomendowane odpowiedzi