Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak poprawić moc przedniego oświetlenia - Night Breaker, czy się to opłaca??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond vision nie mają homologacji (a przynajmniej nie miały jak się nimi interesowałem :decayed:)

Poza tym nie oszukujmy się, żadna żarówka nie da takiego oświetlenia jak żarniki xenon :wink4:

Opublikowano

Poza tym nie oszukujmy się, żadna żarówka nie da takiego oświetlenia jak żarniki xenon :wink4

Taka jest prawda :)

Zdarza mi się jeździć autami nowszymi niż nasze B5 i niestety żadne z nich nie świeci tak dobrze jak xenon w moim staruszku :decayed:

Opublikowano

Ja tylko dodam od siebie że te wszystkie hidy i żarówki ala xenon z temp wyższą od 4300k to tak naprawdę w czasie deszczu pogarszają widoczność tworząc białą ścianę przed autem. Powinno się właśnie stosować jak najcieplejszy odcień.

Opublikowano
  • Autor

Poza tym nie oszukujmy się, żadna żarówka nie da takiego oświetlenia jak żarniki xenon :wink4

Zdarza mi się jeździć autami nowszymi niż nasze B5 i niestety żadne z nich nie świeci tak dobrze jak xenon w moim staruszku :decayed:

Havol a masz spryski czy tak sobie bez nich poginasz?

Opublikowano

Havol a masz spryski czy tak sobie bez nich poginasz?

Spryski są w planach dopiero. Nikt na razie się nie czepił xenonu... Zostałem nawet zatrzymany przez Panów Niebieskich i też nikt uwagi nie zwrócił.

Opublikowano
  • Autor

a masz 4300k czy coś innego?

Opublikowano

a masz 4300k czy coś innego?

Tak i polecam każdemu :good:

Opublikowano
  • Autor

a jak jest w przypadku gdy jeden żarnik spali Ci się, kupujesz jeden czy od razu dwa musisz??

Opublikowano

a jak jest w przypadku gdy jeden żarnik spali Ci się, kupujesz jeden czy od razu dwa musisz??

Szczerze to nie wiem bo jeszcze mi się nie spalił :decayed:

A tak poważnie to będę wymieniał oba jak się spali jeden, bo barwa może się różnić.

Opublikowano
  • Autor

Tez tak myślałem ;)

A tak orientacyjnie od ilu zaczynają się jakieś w miarę dobre zestawy HIDów? Pomijając chińszczyznę oczywiście :wink4:

Opublikowano

Tez tak myślałem ;)

A tak orientacyjnie od ilu zaczynają się jakieś w miarę dobre zestawy HIDów? Pomijając chińszczyznę oczywiście :wink4:

Wydaje mi się że ciężko teraz trafić na coś co nie będzie Made in China. Ale nie wszystko co jest stamtąd musi być złe. Ja za swoje dałem 200 zł z KW na allegro i jestem zadowolony.

Zestaw był taki jak każdy inny z innych aukcji.

Jak chcesz to mogę Ci poszukać gostka od którego brałem. Może jeszcze gdzieś będzie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

w sumie racja, wiekszosc rzeczy w Chinach jest produkowane :wink4: Cena do przejścia, w dodatku że skończy się problem ze słaba widocznością :cool1:

Dzięki za PW :hi:

Opublikowano

Cena do przejścia, w dodatku że skończy się problem ze słaba widocznością :cool1

Paaaanie, do tej pory myślę że to były najlepiej wydane pieniądze do tego auta :decayed:

Opublikowano

u mnie świeci ksenon tak :naughty: