matrixP Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mam pytanko poniewaz mam w swojej audi przed liftem wlozone fotele ze sterowaniem elektrycznym i recznym z wersji poliftowej i to lektryczne sterowanie nie jest wcale podlaczone. Czy duzo jest zabawy zeby to podlaczyc?
HaVoK Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Z tego co wiem do sterowania potrzebny jest tylko + (najlepiej chyba ze stacyjki) i masa.
matrixP Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 ok to popatrze a jakas kostka nie jest tam wyciagnieta od dolu oryginalnie?
HaVoK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ok to popatrze a jakas kostka nie jest tam wyciagnieta od dolu oryginalnie? Pewnie jak ktoś ma el. fotele fabrycznie to kostka jest, a jak nie, to nie ma Napisz do MEDIK'a on chyba dokładał u siebie elektryke
huzio00 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak nie ma elektrycznych foteli to nie ma wyprowadzonych żadnych kostek. Plus i masa musi być doprowadzona do fotela i tyle.
majkel_majki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 A tak na marginesie: ile można o tym samym?
Rekomendowane odpowiedzi