ovider Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam, Mam taki problem. Po wymontowaniu i ponownym zamontowaniu siedzenia kierowcy kontrolka Airbag nie gaśnie. Dodam tylko, że siedzenie nie posiada poduszki a wszystkie wtyczki pod nim ( m.in. podgrzewanie siedzenia) podłączyłem. Czy ktoś wie jak to rozwiązać? Pozdrawiam Tomek
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 nie mozliwe jestes pewny ze nie masz poduszek??zreszta nawet jakkby byly to do póki nie wlaczy sie zaplonu nie wyskoczy blad.Podlacz vaga i sie wyjasni
ovider Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nie mam. No chyba, że są tak schowane, że nie ma szans jej zauważyć Pod siedzeniem podłączałem 3 wtyczki: zielona, różowa (kwadratowe) i mała żółta (okrągła, podłużna). Zdziwiłem się dlaczego nie gaśnie. A może jakiś bezpiecznik? hm.
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nie mam. No chyba, że są tak schowane, że nie ma szans jej zauważyć Pod siedzeniem podłączałem 3 wtyczki: zielona, różowa (kwadratowe) i mała żółta (okrągła, podłużna). Zdziwiłem się dlaczego nie gaśnie. A może jakiś bezpiecznik? hm. bo teraz zeby zgasla musisz ja vagiem wylaczyc inaczej sie nie da
ovider Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 podłączę dzisiaj. Czy jak świeci kontrolka przednie poduszki nie są aktywne?
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 podłączę dzisiaj. Czy jak świeci kontrolka przednie poduszki nie są aktywne? nie sa aktywne
ovider Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Dzięki Piotrze. Podłącze dzisiaj do Vaga i zobaczę co tam się stało. Pozdrawiam.
dark79 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ewidentnie masz poduszki w siedzeniach, 3 wtyczki, a zwlaszcza zolta jak sie nie myle to powinna byc od airbaga, na bank masz blad poduchy pasazera ktory mozna skasowac tylko vagina
adadur Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Faktycznie jak nie masz poduszek (nie ma naszywek od zewnętrznej strony?) to dziwne że się kontrolka zapaliła i tylko po odczytaniu błędu będzie można coś więcej powiedzieć
ovider Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 )) śmiać mi się chce, bo znalazłem poduszki!!! Niezły jestem:) Wcześniej jeździłem oplem i tam są na wierzchu te całe plastiki a tu pod tapicerką schowane. Nawet wielokrotnie widziałem te skórzane metki czarne ale nie czytałem ich:) Także humor mi sie poprawił bo "wzbogaciłem" się o dwie poduchy:) Swoją drogą po wywaleniu poduszek trzeba by było zmieniać tapicerkę. Dzięki za pomoc panowie. Niezła gapa jestem a wydawało mi się, że trochę już go znam:) Vaga jeszcze nie podpinałem ale domyślam się że tylko muszę usunąć błąd?
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 )) śmiać mi się chce, bo znalazłem poduszki!!! Niezły jestem:) Wcześniej jeździłem oplem i tam są na wierzchu te całe plastiki a tu pod tapicerką schowane. Nawet wielokrotnie widziałem te skórzane metki czarne ale nie czytałem ich:) Także humor mi sie poprawił bo "wzbogaciłem" się o dwie poduchy:) Swoją drogą po wywaleniu poduszek trzeba by było zmieniać tapicerkę. Dzięki za pomoc panowie. Niezła gapa jestem a wydawało mi się, że trochę już go znam:) Vaga jeszcze nie podpinałem ale domyślam się że tylko muszę usunąć błąd? wiedziałem.Tak usuń błąd i po sprawie
Rekomendowane odpowiedzi