Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż pakietu wewnętrznego oświetlenia QQ1 w A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mnie sie ;)

Opublikowano

skrypt jest do odblokowania zielonego menu ale osobiście nie robiłem tego tylko przez kabel, jest link w temacie o kodowaniu.

Opublikowano

No wiem, tylko czy ktoś orientuje sie czy z tego menu można to zrobić, bo kabla niestety nie mam :(

Opublikowano

Witam panowie mam maly problem zalozylem lamki na nogi zakodowalem nawet dzialaja tylko ze po wlaczeniu zaplonu nie chca zgasnac. Jak to powinno dzialac w czasie jazdy maja sie swiecic ??? Moj modul jest z koncowka N a w bajcie 16 mam tylko 4bity.

Opublikowano
  • Autor

Witam panowie mam maly problem zalozylem lamki na nogi zakodowalem nawet dzialaja tylko ze po wlaczeniu zaplonu nie chca zgasnac.

zakres świecenia mozesz ustawić w opcji CAR ---> Ambient

Opublikowano

Witam panowie mam maly problem zalozylem lamki na nogi zakodowalem nawet dzialaja tylko ze po wlaczeniu zaplonu nie chca zgasnac.

zakres świecenia mozesz ustawić w opcji CAR ---> Ambient

Chodzi tobie o funkcje przyciemianie swiatla ? Czy jest jeszcze jakas opcja ustawien? Te lampki maja palic sie caly czas w czasie jazdy I recznie mozna je wylaczyc?

Opublikowano

Tak, lampki mają świecić się cały czas.

Jest to oświetlenie ambiente.

Opublikowano

Tak, lampki mają świecić się cały czas.

Jest to oświetlenie ambiente.

A to dobrze myslalam ze cos zrobilem zle☺czyli ze nie ma znaczenia ze przy wlaczeniu zaplonu pala sie.

Opublikowano

Właśnie w tym atrakcja

Opublikowano

W MMi możesz regulować natężenie światła :)

Opublikowano

A macie jakies zdjecia ktoredy puszczaliscie kabel od tylnych foteli ?

Opublikowano

Kolego po progach i razem z wiązką od foteli, ja przy okazji robiłem instalację pod podświetlane klamki zewnętrzne więc całe auto miałem rozgrzebane w środku, poleciałem od MCE progiem do wiązki fotela kierowcy i do tyłu, pod tylna kanapą i wróciłem drugim progiem do wiązki od fotela pasażera.

Trochę grzebania ale prawie ORI :wink:

Opublikowano

Zapomnalbym wielkie dzieki za instrukcje swiatelka dzialaja

Opublikowano

A macie jakies zdjecia ktoredy puszczaliscie kabel od tylnych foteli ?

progiem strony kierowcy, dalej pod kanapę tylną, i do progu strony pasażera

Opublikowano

Mozna dopisac w pierwszym poscie ze modul 063M obsluguje swiecenie w nogach z przodu. Jezeli byla ta informacja gdzies to przepraszam.

Opublikowano
  • Autor

Mozna dopisac w pierwszym poscie ze modul 063M obsluguje swiecenie w nogach z przodu. Jezeli byla ta informacja gdzies to przepraszam.

Juz działamy :)

Moze jeszcze ktos cos podrzuci

Opublikowano

A moze wpadl juz ktos na pomysl podpiecia przodu i tylu w nogach do tej.samej kostki A na pinie 17? Taki trik dla nieposiadajacych odpowiedniego modulu.wiem ze obciazenie wieksze ale ledy biora pradu tyle co 0.nic .

Opublikowano

Witam.

Mam cały zestaw do podłączenia QQ1 w moim aucie i nurtuje mnie, w jaki sposób

mam podłączyć się z kabelkami od podświetlenia kratek nawiewu przedniego pod przycisk ESP / Zapalniczke bądź cokolwiek co się nadaje.

Pierwszy raz zabieram się za taką pracę, bo drzwi już udało mi się zrobić i prosiłbym o jakieś wskazówki.

Chodzi mi o to w jaki sposób to zrobić, jakich "narzędzi" bądź sposobów uzyć itp. aby

nie robić lipy :)

pozdrawiam!

Opublikowano

Kolego wszystko masz opisane w pierwszym poście wystarczy posiedzieć i poczytać ze zrozumieniem.

Podswietlenie kratek ja podłączałem pod oświetlenie zapalniczki/popielniczki

Opublikowano

Jezeli dobrze rozumiem to oprocz wyszczegulnionych kabelkow do kostek potrzeba dodatkowo po 1 pinie 000 979 009 na lampke do wpiecia w modul elektryki czy tez ten w drzwiach ?

Czesc

Nie rozumiem z tego opisu jak podlaczyc lampke w schowku czy mozecie opisac to tak bardziej sprecyzowanie jak to podlaczyc ?

Mam u siebie ta wtyke brazowa ale inne kolory kabli i nie wiem czy te 2 kable ktore ida od lampki z wtyczki maja isc tylko do przelacznika czy jeszcze jakos dalej no i gdzie jest ta wtykaT8B

http://zapodaj.net/23e57694a5cdd.jpg.html

Panowie pomóżcie bo czarna magia z tym opisem podpięcia lampki schowka

Co podpiac do lampki bezposrednio + czy mase a co pod ten przelacznik od niej ?

Edytowane przez collega