Opublikowano 12 Stycznia 201610 l skrypt jest do odblokowania zielonego menu ale osobiście nie robiłem tego tylko przez kabel, jest link w temacie o kodowaniu.
Opublikowano 15 Stycznia 201610 l No wiem, tylko czy ktoś orientuje sie czy z tego menu można to zrobić, bo kabla niestety nie mam
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Witam panowie mam maly problem zalozylem lamki na nogi zakodowalem nawet dzialaja tylko ze po wlaczeniu zaplonu nie chca zgasnac. Jak to powinno dzialac w czasie jazdy maja sie swiecic ??? Moj modul jest z koncowka N a w bajcie 16 mam tylko 4bity.
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Autor Witam panowie mam maly problem zalozylem lamki na nogi zakodowalem nawet dzialaja tylko ze po wlaczeniu zaplonu nie chca zgasnac. zakres świecenia mozesz ustawić w opcji CAR ---> Ambient
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Witam panowie mam maly problem zalozylem lamki na nogi zakodowalem nawet dzialaja tylko ze po wlaczeniu zaplonu nie chca zgasnac. zakres świecenia mozesz ustawić w opcji CAR ---> Ambient Chodzi tobie o funkcje przyciemianie swiatla ? Czy jest jeszcze jakas opcja ustawien? Te lampki maja palic sie caly czas w czasie jazdy I recznie mozna je wylaczyc?
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Tak, lampki mają świecić się cały czas. Jest to oświetlenie ambiente.
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Tak, lampki mają świecić się cały czas. Jest to oświetlenie ambiente. A to dobrze myslalam ze cos zrobilem zle☺czyli ze nie ma znaczenia ze przy wlaczeniu zaplonu pala sie.
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l A macie jakies zdjecia ktoredy puszczaliscie kabel od tylnych foteli ?
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Kolego po progach i razem z wiązką od foteli, ja przy okazji robiłem instalację pod podświetlane klamki zewnętrzne więc całe auto miałem rozgrzebane w środku, poleciałem od MCE progiem do wiązki fotela kierowcy i do tyłu, pod tylna kanapą i wróciłem drugim progiem do wiązki od fotela pasażera. Trochę grzebania ale prawie ORI
Opublikowano 22 Stycznia 201610 l A macie jakies zdjecia ktoredy puszczaliscie kabel od tylnych foteli ? progiem strony kierowcy, dalej pod kanapę tylną, i do progu strony pasażera
Opublikowano 23 Stycznia 201610 l Mozna dopisac w pierwszym poscie ze modul 063M obsluguje swiecenie w nogach z przodu. Jezeli byla ta informacja gdzies to przepraszam.
Opublikowano 23 Stycznia 201610 l Autor Mozna dopisac w pierwszym poscie ze modul 063M obsluguje swiecenie w nogach z przodu. Jezeli byla ta informacja gdzies to przepraszam. Juz działamy Moze jeszcze ktos cos podrzuci
Opublikowano 24 Stycznia 201610 l A moze wpadl juz ktos na pomysl podpiecia przodu i tylu w nogach do tej.samej kostki A na pinie 17? Taki trik dla nieposiadajacych odpowiedniego modulu.wiem ze obciazenie wieksze ale ledy biora pradu tyle co 0.nic .
Opublikowano 28 Stycznia 201610 l Witam. Mam cały zestaw do podłączenia QQ1 w moim aucie i nurtuje mnie, w jaki sposób mam podłączyć się z kabelkami od podświetlenia kratek nawiewu przedniego pod przycisk ESP / Zapalniczke bądź cokolwiek co się nadaje. Pierwszy raz zabieram się za taką pracę, bo drzwi już udało mi się zrobić i prosiłbym o jakieś wskazówki. Chodzi mi o to w jaki sposób to zrobić, jakich "narzędzi" bądź sposobów uzyć itp. aby nie robić lipy pozdrawiam!
Opublikowano 28 Stycznia 201610 l Kolego wszystko masz opisane w pierwszym poście wystarczy posiedzieć i poczytać ze zrozumieniem. Podswietlenie kratek ja podłączałem pod oświetlenie zapalniczki/popielniczki
Opublikowano 3 Lutego 201610 l Jezeli dobrze rozumiem to oprocz wyszczegulnionych kabelkow do kostek potrzeba dodatkowo po 1 pinie 000 979 009 na lampke do wpiecia w modul elektryki czy tez ten w drzwiach ? Czesc Nie rozumiem z tego opisu jak podlaczyc lampke w schowku czy mozecie opisac to tak bardziej sprecyzowanie jak to podlaczyc ? Mam u siebie ta wtyke brazowa ale inne kolory kabli i nie wiem czy te 2 kable ktore ida od lampki z wtyczki maja isc tylko do przelacznika czy jeszcze jakos dalej no i gdzie jest ta wtykaT8B http://zapodaj.net/23e57694a5cdd.jpg.html Panowie pomóżcie bo czarna magia z tym opisem podpięcia lampki schowkaCo podpiac do lampki bezposrednio + czy mase a co pod ten przelacznik od niej ? Edytowane 3 Lutego 201610 l przez collega