Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z zalogowaniem sie na poczte.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam poczte na o2 i nie moge sie zalogowac. Zablokowali mi administratorzy. Wy tez macie to samo? Mam problem od tego czasu jak podpisali te ACTA...

Opublikowano

acta nie weszła w życie jeszcze więc na pewno acta nie ma tutaj nic do znaczenia, pisz do administracji o2

Opublikowano

już się zaczyna paranoja? Koledzy nie bierzmy teraz wszystkiego że to przez ACTA :wink4: A serwery lubia padac wiec pisz do obsługi i będzie :good:

Opublikowano

Dokładnie jak pisze kolega Pastaldo ,Ja dziś miałem problem z zalogowaniem się na nasze forum,i to też wina że podpisali ACTA :no:

Opublikowano

acta i tak jak by weszła to nie zablokuje ci poczty :cool1:

Opublikowano
  • Autor

serwer napewno nie padl. Poprostu mam konto zablokowane przez administratora tylko nie wiem czemu. Myslalem ze ktos z was ma to samo. Teraz musze zakladac 2 meila zeby ta sprawe wyjasnic :wallbash:

Opublikowano

serwer napewno nie padl. Poprostu mam konto zablokowane przez administratora tylko nie wiem czemu. Myslalem ze ktos z was ma to samo. Teraz musze zakladac 2 meila zeby ta sprawe wyjasnic :wallbash:

to sobie załóż gdzie indziej, na tym o2 to tyle spamu i reklam, że aż :sick3::thumbdown:

Opublikowano

poczta.onet.pl -> jestem tam od 5 lat i :good:

Opublikowano

to sobie załóż gdzie indziej, na tym o2 to tyle spamu i reklam, że aż :sick3::thumbdown:

W sumie racja. Muszę zmienić na gmail chyba

Opublikowano

ja przeszedłem na gmail.com i jest :good:

Opublikowano

Kolego spokojnie, miałem to 3dni temu. Administrator zablokował CI konto by uchronić Twoje dane. 25.01,2012 o2, wp, onet itp itd mieli wyciek loginów i haseł. Widocznie znalazłeś się na tej nieszczęsnej liście. Musisz teraz tylko zmienić hasło... Zapodałbym CI linka ale nie jestem na swoim komputerze a tak to nie pamiętam. Dziś także portal CDrinfo prosił mnie o zmianę hasła, ponieważ mieli też wyciek. Napisz mi później na PW to Ci pomogę.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 12:46_________________________________________________Szanowny użytkowniku,

W dniu 25-01-2012 r., w sieci, pojawiła się lista loginów/haseł z wielu systemów pocztowych w tym m. in. wp, onetu, interii, gmail oraz o2.pl

Uzyskane one zostały prawdopodobnie z zarażonych komputerów użytkowników końcowych za pomocą trojanów/keyloggerów, badź też z serwera firmy trzeciej, która musiała przechowywać loginy/hasła polskich użytkowników internetu.

W związku z tym, by Państwa dane nie dostały się w ręce osób trzecich, zdecydowaliśmy się na zablokowanie wszystkich kont, których dane były takie jak w ujawnionej w sieci liście kont.

W celu odblokowania dostępu do konta poczty elektronicznej prosimy o zmianę hasła za pomocą z jednej z poniższych opcji oraz dodatkowo zalecamy przeskanowanie komputera programem antywirusowym:

*1.* Skorzystać z opcji odzyskania hasła za pomocą sms/pytania pomocniczego pod linkiem: http://profil.o2.pl/zapomnialem.php

*2.* W przypadku braku możliwości odzyskania hasła (punkt 1) proszę wypełnić poniższe oświadczenie:

http://firma.o2.pl/doc/Wniosekpocztao2.pdf

Do formularza należy dołączyć kserokopię dowodu osobistego.

Proszę pamiętać iż podpis na wniosku musi być zgodny z podpisem na dowodzie osobistym.

Proszę również się upewnić, czy dowód osobisty jest czytelny.

Dowód osobisty można powiększyć i rozjaśnić. Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią,

formularz musi wypełnić Twój opiekun prawny, załączając ksero dowodu osobistego oraz

swój podpis.

i odesłać zwrotnie Pocztą Polską na adres:

o2 Spółka z o.o.

ul. Jutrzenki 177

02-231 Warszawa

Istnieje również możliwość przesłania wszystkich skanów dokumentów

na adres e-mail : [email protected]

W razie dodatkowych pytań bądź sugestii, prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta poprzez panel kontaktowy dostępny pod adresem: https://kontakt.grupao2.pl/ bądź telefonicznie pod numerem: (22) 398-88-88.

Z poważaniem

Agnieszka Kowalczyk