Jump to content
IGNORED

[ALL B6] Lotka na tylnej klapie proszę o pomoc

tmaxx88

Recommended Posts

http://moto.allegro.pl/a4-b6-audi-spoiler-s-look-gt-shop-i2026421795.html

Co sądzicie o tej lotce?Czy dużo odbiega od oryginały?proszę o podpowiedz czy warto inwestować.Parę osób widzę ze juz kupiło.Pozdrawiam

co moge powiedziec, to czy ładna czy nie to już rzecz gustu ;) mnie tam się podoba i osobiście bym ją brał (chociaż rozglądnąłbym się za tańszymi bo to wg mnie roznicy nie robi), lakierowanie nie powinno wyjść drogie, ewentualnie pomalować samemu, lakiernik Ci dobierze kolor

Bardzo podobna do oryginału, wydaje się że wzór odlewany z oryginału :good:

Można brać :wink4:

dzieki Koledzy, własnie chodzi mi o to czy podobna do oryginału bo podobać podoba się i to jak:D

jeśli to laminat,to się powygina w "fale Dunaju" :thumbdown:

Panowie przyszedł mi dziś ten spojler- TOTALNA PORAŻKA.Jutro dzwonię i go oddaję nie dość że krzywo obrobiony to jeszcze wogóle niepasuje.Daniels1980 gdzie mogę dostać taki jak Ty wysłałeś linka?To jest spoiler od s-line prawda?

pisałem przecież że laminat jest :thumbdown: (nie ma co wierzyć w cuda za grosze)

:confused4:

NIKOMU NIEPOLECAM, nawet niechodzi że alminat ale gdy go przyłożyłem to wyglądało to jak by samochód miał odlecieć, potrzebuje czegoś mniejszego dużo mniejszego...widziałem taki kiedyś na b6 piękny był a nie ten klocek.

Ja mojej lotki nie kupowałem bo była już na aucie jak je kupiłem ale mam dokładnie taką samą :wink:

kupiłem już lotkę w kolor z dc-carstyle super montaż bardzo prosty i szybki, polecam

ja to bym chetnie zakupil z tej aukcji http://www.ebay.pl/itm/AUDI-A4-B6-8E-Trunk-Lip-Spoiler-2001-2005-/360390583174?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e8f3e386 Moze bylby ktos jeszcze chetny to by sie zamowilo grupowo

Sam mam laminat niby oryginalnej części ale różni się choć laik się nie skapnie :banan: