Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] Wycie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie cos zaczelo mi wyc przy predkosci miedzy 65-80km, takie samo wycie slyszalne jestt na jalowym z miski olejowej i jak cofam... czy to moze byc siadajaca pompa oleju ??? Auto ciagnie dobrze i bez problemu.

P.s lozyska kol napewno sa sprawne bo sprawdzalem , skrzynia tez w 100% sprawna bo niedawno byla sprawdzana przez bartka-S + wymieniany byl dwumas

Rozrzad Ori zakladany w ASO wymieniono wszystko, lacznie z Lancuchem i napinaczem faz rozrzadu :):kox:

Przeczytalem na forum wiele materialow o problemach ale nie znalazlem w nich odpowiedzi na moj problem ;):slina:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 16:51_________________________________________________ :kox:

Opublikowano

jak dwumas 1,8t podobno niema dwumasy :shocked:

Opublikowano

a co ma miec ???

Opublikowano
  • Autor

hahaha niema dwumasu??? kolego masz auto z silnikiem BFB a za przeproszeniem nic o nim nie wiesz... [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:03_________________________________________________Tomus wczoraj rozmawialem chwile z Nosbem. Doszlismy do wniosku ze najlepiej sprawdzic najprostrze rzeczy, a wiec zdejme dzisiaj pasek wielorowkowy i sprawdze czy to nie pompa wspomagania....

Koncza mi sie pomysly :wallbash:

Opublikowano

hahaha kolego to ze bfb niema dwumasa napisal mi bart+s na PW te bylem w szoku

Opublikowano
  • Autor

Musiales zle zrozumiec to co napisal Ci Bartek-S:) :gwizdanie: Bo wiem dobrze ze Bartek nienapisze nic czego nie jest pewien, a napewno nigdy nienapisal by Ci ze BFB niema dwumasu :thumbdown:

P.s szukam tutaj pomocy w rozwiazania mojego problemu a nie bede tu polemizowac czy Twoje auto ma dwumas czy tez go niema... dla mnie moze tam byc i jakis niewolnik wazne jedynie aby nic mi nie wylo czy tez trekotalo... pod wzgledem mechanicznym auto musi byc igla, chocbym mial tam wszystko wymienic :)

Opublikowano

rafal masz cytowane pw

Opublikowano
  • Autor

rafal masz cytowane pw

:kox:

Opublikowano

wyjasnilismy sprawe bart-s poprostu sie pomylil bfb ma dwumase

Opublikowano

Witam tylko się wtrącę a avj ma dwu-mas

Opublikowano
  • Autor

Witam tylko się wtrącę a avj ma dwu-mas

Predki czy to co napisales jest na temat problemu ktory mam?? wydaje mi sie ze nie... Chcesz sie dowiedziec wystarczy zrobic Nowy Watek.... :hi::disgust:

Opublikowano

sorki tylko tak zapytałem.A czy kontrolka od oleju nie zapala się ?

Opublikowano
  • Autor

Nie kontrolka oleju sie nie zapala... Wybacz predki za moje uniesienie, ale ciagle jak zakladam sie jakis nowy watek ludzie roztrzasaja tam wiele rzeczy nie na temat:)

Opublikowano

wyjasnilismy sprawe bart-s poprostu sie pomylil bfb ma dwumase

Myliłem się w sprawie koła stosowanego w 1.8T (źródło tej informacji okazało się nierzetelne, życie zweryfikowało ten błąd - wystarczyło wyciągnąć kilka skrzyń w benzyniakach :wink4:).

Opublikowano
  • Autor

:cool1:No i pipka pasek wielorowkowy zwalony, a z miski dalej wyje :gwizdanie:

nie pozostaje mi nic jak kupic na podmiane pompe oleju , uszczelki itp. i jechac z tematem..... czyli trzeba miske zwalac na dniach... jak to bedzie nastepna slepa uliczka to ide sie pociachac na plastry :cool1:

Opublikowano

pewnie napęd pompy oleju:)

Opublikowano
  • Autor

nato wyglada ze to wlasnie naped pompy oleju, 15 bede mial pompe od kumple po malutkim przebiegu z 2007 roku wiec wloze ja do swojego auta...

Opublikowano

Zanim pobawisz się w podmianę, sprawdź "smoka" ;)

...no i czekam na info (denerwuję się jakby to było moje auto :decayed:)

Opublikowano
  • Autor

Hehehe Bartus cieszy mnie to:) jasne ze najpierw pojdzie do sprawdzenia smok ;)p.s zaczyna mnie krew powoli zalewac hehehe:D