Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki to samochod - czyli zabawa w wolnej chwili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cerB, a widzisz żeby tam był? :cool1: ja - nie

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 127,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie nie abrdzo... :kox:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 23:13_________________________________________________a tu http://members.chello.nl/j.baartse/cars/ :chytry:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 23:14_________________________________________________riley?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 23:23_________________________________________________i nie reliant...

Opublikowano

no wlasnie nie abrdzo... :kox:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 23:13_________________________________________________a tu http://members.chello.nl/j.baartse/cars/ :chytry:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 23:14_________________________________________________riley?[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 23:23_________________________________________________i nie reliant...

nie

Mozna go znalezc po tym daszku na necie...

Opublikowano
Mozna go znalezc po tym daszku na necie...
:polew: na razie nie mam nawet pojęcia jak sprecyzować wyszukiwanie owego daszku :decayed:

Generalnie niezły kanał skoro nawet przypadkiem nikt na to nie trafił :disgust:

Opublikowano

szukalem jako spojler jako daszek i nic po prostu nic, nawet loga szukalem. To jest jakas masakra.

Opublikowano

nie ma bata nic nie idze znalesc .....

Opublikowano
  • Autor

ale to dokladnie pod fraza "daszek"?? :chytry: odmieniona w rozny sposob i z kolekcja innych slow? :chytry:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 15:25_________________________________________________dmc

Opublikowano

ani daszek ani owiewka czy jakies inne badziejstwo :wallbash: google zawodzi :blink:

Opublikowano

Generalnie chyba niezbyt trafionym pomysłem było zadanie auta którego nie można znaleźć w żaden inny sposób jak tylko podając jego markę/model. Fiasko po całości... :wallbash:

Opublikowano
Generalnie chyba niezbyt trafionym pomysłem było zadanie auta którego nie można znaleźć w żaden inny sposób jak tylko podając jego markę/model. Fiasko po całości..

ciekawe, ze ktos sie zastanawia nad tym jak zadaje zagadke w tym watku...

ok widze,ze tym tropem daszku nie pójdziemy (a podkreslam, ze np tak mozna go znalezc)

kolejna podpowiedz:

model, o który mi chodzi (nie marka) nazywa się tak jak znana sieć hoteli na świecie. teraz to sobie sam gola strzeliłem.

tylko nie zadawajcie pytań: - <chodzi o "orbis"?> :wink4:

Opublikowano

oc**je.... zaraz tak dlugo nigdy niczego nie szukalem w necie jak tego auta, nawet swojej pracy dyplomowej a dostalem bdb :wallbash: brakowalo 2 wykresow i bylbu cel.

A tu mnie jakies cudo na kolach zagina :mysli:

Opublikowano

no chyba nie Radison :P

Opublikowano

no chyba nie Radison :P

A znalazłeś auto o tej nazwie? :chytry:
Opublikowano

hehe wazne ze nie znalazlem tego auta co trzeba ;)

Moze nastepna podpowiedz na jaka litere jest nazwa tej sieci hoteli czyli nazwa modelu auta. Moze to cos pomoze ;)

Opublikowano

Własnie sobie przypomniałem że u rodziców powinien leżeć mój stary katalog samochodowy w którym było pełno rówżnych "wynalazków". Jak nikt nie trafi to się przejadę do nich przy okazji :gwizdanie:

Opublikowano

BUAHAHAHAHAHAHA. do czego ludzie sa zdolni. dobre

i to załozyciel wątku! ładny przykład :polew:

czyli 'miszu" wypada z gry :gwizdanie:
Opublikowano

:>

Opublikowano

Własnie sobie przypomniałem że u rodziców powinien leżeć mój stary katalog samochodowy w którym było pełno rówżnych "wynalazków". Jak nikt nie trafi to się przejadę do nich przy okazji :gwizdanie:

Reniu chYba niemasz katalogu : SAMOCHODY ŚWIATA 1979 ?? :polew: