chudineze Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 czy to jest prototyp bo tak jakoś wygląda
krzyniek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 czy to jest prototyp bo tak jakoś wygląda tego nie jestem pewny ale raczej nie
chudineze Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 czy to jest prototyp bo tak jakoś wygląda tego nie jestem pewny ale raczej nie to sprawdź bo jeśli jest to będzie bardzo trudno
voxan69 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 chudineze trudne to są twoje zagadki seryjnie produkowane - jeżeli to jest prototyp to jest prawie nie możliwe
krzyniek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 To mi wygląda na jakiegoś Honekera. i dobrze kombinujesz [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 21:31 _________________________________________________natomiast czy to prototyp to kurczak nie mogę nigdzie doczytać a szczegółów wam nie powiem bo się zagadka zepsuje
chudineze Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 to ja się poddaję przewaliłem sporo materiału i nic - może jakaś podpowiedź :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 to ja się poddaję przewaliłem sporo materiału i nic - może jakaś podpowiedź :gwizdanie: nie wiem jak podpowiedzieć bo powiem jedno i szybko zgadniecie, powiem drugie i to samo :gwizdanie: powiem tak to bardzo stare autko
chudineze Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Z tego co widać to napewno stary i chyba był wyprodukowany w małej ilości na jakiś rajd np. Le mans lub bicie rekordu prędkości
GILI Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 pierwsze skojażenie to przodek citoena ds ale to raczej coś z niemiec długa maska to i wielki silnik więc to moze być coś co było szybkie
krzyniek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z tego co widać to napewno stary i chyba był wyprodukowany w małej ilości na jakiś rajd np. Le mans lub bicie rekordu prędkości to dobra droga do rozwiązania zagadki :th: jednym słowem ciepło :cwaniak1:
krzyniek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 e36 316i LPG power / m3 ? to nie ta bajka
chudineze Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Chyba skończy się zabawa krzyniek wygrzebałeś jakiś model strasznie rzadko spotykany(prototyp) bo nic nie znalazłem zresztą chyba nikt nie dawał zdjęcia przedwojennego . Ja się poddaję grzebałem i po modelach na Le Mans i na rekordy prędkości ale nic mnie nie na prowadziło na tą rakietę
Rekomendowane odpowiedzi