tomaszw Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 I jak w końcu postanowiłem pochwalic sie moja a4. Samochód ściągnąłem ze Szwajcarii z przebiegiem 94000km. Samochod był delikatie uszkodzny przez słupek. Do wymiany poszły obie chłodnice i zderzak do klejenia i malowania. To co z wyposażenia ciekawsze to -4x szyby elektryczne -zawiecha 1BE -fotele sport -3 ramienna kiera -pakiet oświetlenia (schowki , nawiewy) -xenon Do co dodałem -boczki z roletkami -RNS-e -BT -DVD -dokładka na przód S-line -listwy boczne S-line -pakiet oświetlenie drzwi -oklejenie dekorów i przestrzeni kolo lewarka folia 3M carbon -ORYG daszek sline-zamiana na bi-xenon -zderzaki S4 -grill S4 -soczewki z B8 -hamulce 320mm x 30mm -BSR Opti Flow Filter kit (a tak to słychać) To co bedzie: -CLH Po sprowadzeniu 2009 i zabawy z koncówkami oryginał Buzzer 80mm 100mm El-Tec i tak zostało + dyfuzory w środku. S-line z przodu + maskowanie Fotki S4 na dole
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dawaj foty bo opisie wygląda na to, że ładna B6 jest
domin79 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 no nareszcie sie zdecydowałeś furacz koksik
tomaszw Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 MOdy w środku to Twoja zasługa
pablo_ua4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 furka fajna, mody zacne ale pokaz ten środeczek
tomaszw Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 glupio powiedziec ,ale ie mam:). jak założe S4 to po robie.
Booster Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Fura Jak wjedzie zderzak S4 to chętnie odkupię od ciebie S-line, mam taki sam kolor
tomaszw Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Fura Jak wjedzie zderzak S4 to chętnie odkupię od ciebie S-line, mam taki sam kolor Niestety górna czeć ulegla uszkodzeniu a i tak zarezerwowany dla tomi790
kajzera Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 kox tyłek z wyciorami , co to za wyciory i sluszny motor
tomaszw Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 "Ś" :] Jeszcze pozostało troche do zrobienia, ale to jak bedzie ciepło Zderzak do wyregulowania... Jak widać listewka S-line do pomalowania Grille - czarny połysk Ogólenie jestem ze zmiany zadowoliny w 80%, tylny zderzak S4 bajka, ale przedni S-line byl ładniejszy przez to łączenie nie chciałem mieszać.
domin79 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 No jest gicior:thumbup1: tylko fela większa koniecznie:naughty:
tomaszw Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 skrót:) ziemia wydawał sie twarda, niesety tylko kawałek, koło wpadło i potem juz tylko było chlapanie, a ziemia wokól mnie to glina. Efekt niezły, na szczeście zero strat (poza brudem), auto trzba było wyciągnąć do tyłu innym smaochodem (niestet moj to ośka, prz Q pewnie dał by sam rade.)
szczawik Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 skrót:) ziemia wydawał sie twarda, niesety tylko kawałek, koło wpadło i potem juz tylko było chlapanie, a ziemia wokól mnie to glina. Efekt niezły, na szczeście zero strat (poza brudem), auto trzba było wyciągnąć do tyłu innym smaochodem (niestet moj to ośka, prz Q pewnie dał by sam rade.) myslalem, ze to jakas nowa moda na pokrycie auta:D byla folia carbon 3M, stickerbomb, folia albo malowanie w macie ale tego jeszcze nie grali:D
tomaszw Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 Fajnie wyglądąło, ale potem przyszedł desz i szkoda bylo lakieru.
bediks Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 a ja myslalem ze ktos Ci psikusa zrobil i farba chlapnal
Patryś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bardzo fajna A4. Jedynie co mi się nie podoba to za mała fela i za duże końcówki wydechu. A reszta +
tomaszw Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No sam bym chciał wieksza fele, na lato mam też ori 16" , chyba że znajde kogos na podmiankę z moja dopłatą na ori 17""-18" A co do wydechu przy zwykłym zderzaku było nieźle, teraz troche za mocarnie, 90mm było by w sam raz. Po świetach bioe sie za robote i poustawima wszytko, no i moze gril S4 sie znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi