maniek233 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja rok temu wymianiałem na wahlera i wczoraj znowu zmiana na taki sam 30 zl to nie majątek:) stary się otwieral chyba przy 120 bo gotowałem go parę minut zanim sie otworzyl
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja rok temu wymianiałem na wahlera i wczoraj znowu zmiana na taki sam 30 zl to nie majątek:) stary się otwieral chyba przy 120 bo gotowałem go parę minut zanim sie otworzyl nie rozumiem ....stary otwierał się przy 120 st. i zmieniasz znowu na taki ,który będzie za chwilę felernie działał ?? przecież teoretycznie powinno Cię to nauczyć czegoś
kruper Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja rok temu wymianiałem na wahlera i wczoraj znowu zmiana na taki sam 30 zl to nie majątek:) stary się otwieral chyba przy 120 bo gotowałem go parę minut zanim sie otworzyl nie rozumiem ....stary otwierał się przy 120 st. i zmieniasz znowu na taki ,który będzie za chwilę felernie działał ?? przecież teoretycznie powinno Cię to nauczyć czegoś nie zawsze
jezunio Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 przy ilu stopniach maxymalnie..'nie' przegrzeje sie jeszcze silnika?? 100-110?? tak pytam z ciekawosci dobre pytanie, bo mi na vagu pokazuje ze mam zawsze 100-102 stopnie, a jak go przegonie to nawet 115. Motor AMB.
Rekomendowane odpowiedzi