Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] 17" czy 18" do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 17 przy zawieszeniu 1BV i jest optimum, nie chce wiekszych. Nie przesadzajcie że 17 w B6 źle wygląda bo jest bardzo dobrze. Jeśli kolega kupuje nowe felgi i opony to dużo wiecej wyda przy 18 niż przy 17.

Opublikowano

nie ma różnicy w komforcie między 17 a 18 :polew: :polew: :polew::wallbash:

żeby 18 i w górę dobrze wyglądała musi być gleba, więc o jakim komforcie piszecie :no:

Opublikowano

nie ma różnicy w komforcie między 17 a 18 :polew: :polew: :polew::wallbash:

żeby 18 i w górę dobrze wyglądała musi być gleba, więc o jakim komforcie piszecie :no:

zależy co się komu się podoba ja mam 18 i 1be -20 ,wg mnie wygląda dobrze i komfort jest wcześniej miałem 17 więc dlatego napisałem że nieczułem różnicy

fela_18.jpg

Opublikowano

Optymalne ET do B6 pomiędzy 45 a 35 gdzie ET35 dużo lepiej zgrywa się z błotnikami a przy 45 felga jest schowana do środka.

Wielkość ma znaczenie :polew: bierz 18, do tego sprężyny jakieś -40 (mam na sprzedaż tak przy okazji ;p) i będzie lala ;):good:

Opublikowano

gdzie ET35 dużo lepiej zgrywa się z błotnikami

Czyli przy ET 35 będzie ładnie felga równo z błotnikiem czy będzie trzeba założyć jakiś dystans 10 mm czy jak?

Opublikowano

To zależy też od szerokości felgi ;) jak będziesz miał 10j to będzie nawet wychodzić poza błotnik :naughty:

Opublikowano

W poprzednim sezonie też miałem dylemat 17 czy 18, padło na 18. Przesiadałem się z 16, różnica w komforcie jest (mi nie przeszkadza), ale trzymanie drogi bez porównania lepsze, wynagrodziło i dyskomfort i droższe opony:) No i jak wygląda :)

Opublikowano
Podłącze się pod temat. Ja do swojej B6 Avant mam zamiar kupić 18" tylko mniej więcej z jakim ET szukać żeby felga ładnie równała się z nadkolem? Bo nie chce pchać się potem w dystanse bo to kolejne koszta. confused4

ja mam Et35 i jest ok ale mozna by jeszcze z 5-7 mm dystans dac...