chief Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witajcie. Tak jak w temacie nie wiem jak wyciągnąć głośniki z tyłu. A kolejne pytanie to czy te głośniki http://allegro.pl/glosniki-boschmann-16-5cm-2-drozne-350w-alx662gig-i2072270063.html zmieszczą się z tyłu i czy będą hulać z audi symphony ?
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Te głośniki to do malucha się nadają, podaruj sobie ten badziew, będzie grał gorzej niż seria. Głośniki z tylnej półki? Tam w jednym masz wzmacniacz. Jak chcesz aby Ci wtedy tył grał to potrzebujesz przejściówkę. Zresztą wszystko jest tu opisane wystarczy
I r o Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witajcie. Tak jak w temacie nie wiem jak wyciągnąć głośniki z tyłu. A kolejne pytanie to czy te głośniki http://allegro.pl/glosniki-boschmann-16-5cm-2-drozne-350w-alx662gig-i2072270063.html zmieszczą się z tyłu i czy będą hulać z audi symphony ? żeby wyciągnąć głośniki z tyłu musisz zdemontować tylną półkę, która trzyma się chyba na pięciu kołkach, złóż oparcia tylne, unieś półkę aż wyskoczą kołki i wysuń ją, głośniki powinny się zmieścić po zastosowaniu odpowiednich pierścieni dystansowych, co do samej jakości ich się nie wypowiem, bo szkoda ... no i ze względu, że radio symphony posiada tylko dwa wyjścia aktywne, do których podłączony jest przód, musisz zastosować wzmacniacz aby cokolwiek podłączyć na tył
chief Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 To w takim przypadku może podpowiecie mi na jakie wymienić abym nie musiała za dużo tworzyć ? Chodzi mi dokładnie o prawy tylny głośnik bo mi charczy i dlatego chciałem go wymienić. A i jeszcze jedno pytanie, czy można jakoś wymienić laser w tym moim radyjku ? Bo ogólnie ma problemy z czytaniem płyt audio. Raz czyta, a później za chwile wyskakuje mi error :/
I r o Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 popytaj kolegów w dziale "sprzedam" co rozbierają auta na części, na pewno znajdziesz taki głośnik za grosze co do lasera to na początek proponuję spray do czyszczenia optyki, choć jeżeli pomoże to na krótko... laser, który masz w radiu to najprawdopodobniej panasonic E-2687, przed zamówieniem nowego proponuję demontaż i upewnienie się
Rekomendowane odpowiedzi