Martin_Speed Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam Panowie.. mam takie pytanie .. W samochodze ojca audi 1,9 avf 130 quattro po zapaleniu auta trzesie buda okolo 2-3 sekunt i teraz napisze co zostalo wymienione itp. W aucie zostalo wymienione świece zarowe i to ogolnie duzo pomoglo ale czas skrocil sie tylko do okolo 2-3 sekund szarpania autem.(a bylo dluzej) Wymienione zostaly uszczelniacze pompowstryskiwaczy, Wymieniony zawor zwrotny choc stary byl dobry, Wymieniony rowniez filtr paliwa. Auto bylo vagowane i ponoc pompi mial ladne , jakie wartosci pokazywaly, nie wiem bo nie ja z autem jezdzilem po mechanikach.( zakladamy ze byly wzorowe) (STP jest wlewany od miesiaca lub dwuch) Jaka moze byc jeszcze przyczyna czegos takiego ?? Gdzie szukac problemu ?
MarianekZg Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 niby głupota ale może jest paliwo syfiaste + te temperatury + zawalony filtr paliwa Było to sprawdzane :?:
Martin_Speed Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 filt paliwa wymieniony i takie cos dzaialo sie w bardzo cieple dni
Rafi78 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 bez podpiecia vaga sie nie obejdzie jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć
Martin_Speed Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 w takim razie co sprawdzac ?? tym vagie ?? Pompi ponoc dobre sa
Burrows Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam Panowie.. mam takie pytanie .. W samochodze ojca audi 1,9 avf 130 quattro po zapaleniu auta trzesie buda okolo 2-3 sekunt miałem podobny problem, przy gaszeniu również trzęsło budą mój magik wymienił jakiś odbojnik pod silnikiem i problem ustał teraz czasem też mi coś zatrzęsie myślę że może to być poducha
Rekomendowane odpowiedzi