Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BDH] Szary Myszor Andy'ego - resurrection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Spalanie? W jeździe pozamiejskiej ('emeryckiej', tempomat na 100-110 km/h) nie jest problemem zejść do <= 6l.

no chyba trochę przesadziłeś :cool1:

Jak się ma "żonę-tempomat" to się da :lol1: Przynajmniej jest cicho na fotelu pasażera :decayed:

wszytsko mozna tylko sie zastanawiamy po co pokazywac drugi raz to samo auto, skoro miales temat po co usuwac?

właśnie :mysli:

usunal, bo sie obrazil na forum :przebiegly:

:naughty: :naughty: :naughty::polew:

Opublikowano

Spoko mody :cool1: ,bez awaryjności życze :hi:

Opublikowano
  • Autor

dsc0057ht.th.jpg dsc0059z.th.jpg dsc0063ks.th.jpg dsc0062cs.th.jpg

Napis na gnieździe sterującym fotochromami:

KE

2300409001

PA66 GF15

Bart, mógłbym prosić o numery wtyczki do tego gniazda i pinów? :notworthy::good:

Opublikowano

fajne auto, kolor super, swietne fotele, co do silnika nie wiem, nie jezdzilem a opinie rozne... szerokosci!

Opublikowano

dsc0057ht.th.jpg dsc0059z.th.jpg dsc0063ks.th.jpg dsc0062cs.th.jpg

Napis na gnieździe sterującym fotochromami:

KE

2300409001

PA66 GF15

Bart, mógłbym prosić o numery wtyczki do tego gniazda i pinów? :notworthy::good:

Andy - zamów wtyczkę 443 906 231 i kabelek 000 979 105.

Opublikowano
  • Autor

Bart, mógłbyś mi podać też numery obu rodzajów pinów we wtyczce i gnieździe w słupku A przy przednich drzwiach? Sterowniki mam 'low' ale może zrobię okablowanie 'prawie-jak-ori'? :mysli:

:notworthy:

Wtyczki do fotochromów już mam, z rezaniem czekam tylko aż się zima skończy :decayed:

Opublikowano

podajcie numery wkładów fotochrom :)

Opublikowano
  • Autor

ASO to AFAIK jakaś horrendalnie wysoka cena. 1,5k sztuka? Ja kupiłem na Allegro. Choć jeszcze nie sprawdziłem czy działa podgrzewanie i ściemnianie.

By działały musisz mieć lusterko wewnętrzne fotochromatyczne. Ono steruje lusterkami zewnętrznymi.

Opublikowano

1,5k sztuka?

do A5 1068 zł (o ile dobrze zapamiętałem.. w każdym razie mniej niż 1100) sztuka.. :confused4:

Opublikowano

ASO to AFAIK jakaś horrendalnie wysoka cena. 1,5k sztuka? Ja kupiłem na Allegro. Choć jeszcze nie sprawdziłem czy działa podgrzewanie i ściemnianie.

By działały musisz mieć lusterko wewnętrzne fotochromatyczne. Ono steruje lusterkami zewnętrznymi.

mam wewn fotochrom i czujnik zmierzchu

Opublikowano
  • Autor

mam wewn fotochrom i czujnik zmierzchu

Część informacji od Barta już mam (od niego miałem opis w jaki sposób podłączyć, zrobić okablowanie do lusterka fotochromatycznego wewnętrznego). Gdy zrobię u siebie całość, zamieszczę opis.

Generalnie (skoro masz fotochrom wewnętrzny): potrzebne Ci są lusterka zewnętrzne fotochromatyczne oraz trochę drobnicy - wtyczki, piny, kilka metrów kabelków. I chyba dużo cierpliwości by przeciągnąć dodatkowe kable od lusterek do wnętrza auta.

Opublikowano

Bart, mógłbyś mi podać też numery obu rodzajów pinów we wtyczce i gnieździe w słupku A przy przednich drzwiach?

Fotochrom przechodzi do drzwi małymi pinami w 20-pinowej kostce na słupku A. Kup 000 979 012 i 000 979 009.

Opublikowano

ooo, dawno mnie nie bylo a tu sporo sie zmienilo ;)

fajne modziki w srodku :) fotochromatyczne lusterko tez mi po glowie chodzilo kiedys

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Bart, mógłbyś mi podać też numery obu rodzajów pinów we wtyczce i gnieździe w słupku A przy przednich drzwiach?

Fotochrom przechodzi do drzwi małymi pinami w 20-pinowej kostce na słupku A. Kup 000 979 012 i 000 979 009.

Bart, mógłbyś do tej listy dodać numery pinów, które we wtyczce i gniazdku w słupku A kierowcy, do której dochodzą kabelki od czujnika światła z lusterka wewnętrznego? Kabel do tej pomarańczowej(?) kostki dociągnąłem, chodzi o ten fragment z odgałęzieniami na drzwi przednie.

Opublikowano

Zarówno w słupku A (czarna 20-pin) jak i na panelu konektorów (pomarańczowa 17-pin) użyjesz tych samych pinów czyli 000 979 009 i 000 979 012 (do montażu potrzebujesz 6 pinów czyli kupujesz po 3 szt. z każdego).

Opublikowano
  • Autor

:gicior:

Tizer .... :naughty:

drl + mce b7 soon

DSC09858.JPG

Opublikowano
  • Autor

Napiszę więcej gdy już je odbiorę, zamontuję i podłączę :smiley: Na razie nie mam nic oprócz kilku zdjęć (i ceny :kwasny:)

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano
  • Autor
:thumbdown:

.?.