k_rozicki Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam Panowie. Czy jest jakiś sposób, żeby zdemontować oparcie tylnej kanapy w avancie. Mam ją dzieloną i ta większa część niechce się odblokować z rygla. Jak ciągna ze ta rączkę to ten mały płaski plastik podchodzi do góry, ale kanapa nie puszcza. Wcześniej było w ok, trochę ciężej się zamykała. Teraz potrzebowałem ją złożyć i wałek, nie ma opcji. Chcę ją zdemontować jak będzie cieplej, bo teraz w mrozy wyszło, że amorki chyba do wymiany, bo trochę tłucze z jednej strony. Teraz myślę, że odrazu naprawię ten zamek tylko jak kanapę zdemontować, chyba, że da radę to odblokować.
play Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja także przyłączami się do pytania. U mnie bardziej chodzi o wymianę pasa środkowego który się zablokował i za cholerę nie da się odblokować.
MASATO Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 k_rozicki - na środku na dole masz mocowanie, jak je odkręcisz to wtedy będziesz mógł wymontować oba oparcia.
k_rozicki Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Pod siedziskiem? Lipa jest bo niewiem jak wtedy kanapa zejdzie z rygla.
Rekomendowane odpowiedzi