Opublikowano 11 Kwietnia 200818 l 2-tłoczkowe są właśnie te od S4 B5 - sa mniejsze od S4 B6 i na bank wejdzie tam 16" miałem możliwosć zakupu właśnie tych od B5 ale naczytałem się że jednak te od B6 sa jeszcze lepsze no i skoro się trafił cały set w dobrej cenie to aż grzech nie zakupic ...podobno te od B5 tez niezle hebluja mnie odstrasza tylko wizja wymiany nietypowych klocków (4szt na strone) i ich watpliwa dostepnac (poza serwisem oczywiscie)
Opublikowano 11 Kwietnia 200818 l Masz rację, dlatego też jeszcze ich nie założyłem bo mam zacisk Lukasa ver. USA i do wybory dwie firmy klocków: Remsa i Lukas.... Jak jadę kreskę z Norbim(1560kg) i moim (1556kg) i zaczymany hamować z jakiś 150km/h to jest między nami przepaść....jakieś 5 długości auta zatrzymuje się dalej... także liczę na spora poprawę :th:
Opublikowano 11 Kwietnia 200818 l moim zdaniem poprawa bedzie - jaka tam tarcza idzie nie 321 przypadkiem?
Opublikowano 13 Kwietnia 200818 l Faktycznie nie mozna robić z auta czegoś czym nie jest... Panowie, nie przesadzajcie. Jeśli montujecie hamulce od S4 to przecież można ten fakt podkreślić oryginalnymi nakładkami na tłoczki S4 Szczególnie, że jest się czym pochwalić a nakładki prezentują się całkiem fajnie. Nie namawiam przecież do przyklejania logo na przedni czy tylny grill
Opublikowano 13 Kwietnia 200818 l mi sie te nakladki s4 bardzo podobaja do s4 szkoda tylko ze nie ma ich w polsce i pewnie pasuja tylko jakiejs okreslonej wersji
Opublikowano 27 Czerwca 200817 l No prosze zrobilismy taka sama podmianke niezaleznie od siebie Ja od trzech dni smigam wlasnie na tarczach 321mm i musze powiedziec ze jest git. Roznica bardzo widoczna zwlaszcza przy hamowaniu z wiekszych predkosci no i w nagrzewaniu takiego zestawu.
Opublikowano 28 Czerwca 200817 l I znów mnie ktoś uprzedził :gwizdanie: gratuluję pomysłu :th: moje czekają na chwilę czasu
Opublikowano 6 Lipca 200817 l żeby nie tworzyć kolejnego wątku, może nie aż tak ambitne podejście jak autora tego topicu, ale denerwował mnie taki brudny element - obecnie troche czyściej wiecej tutaj: http://pepin.fotosik.pl/albumy/464955.html
Opublikowano 10 Lipca 200817 l Już założone ogólnie pracy na 30 min. Oczywiście jak sie wężyki odkręci :gwizdanie:
Opublikowano 10 Lipca 200817 l Już założone ogólnie pracy na 30 min. Oczywiście jak sie wężyki odkręci :gwizdanie: jakie koszta ? :gwizdanie:
Opublikowano 11 Lipca 200817 l Już założone ogólnie pracy na 30 min. Oczywiście jak sie wężyki odkręci :gwizdanie: jakie koszta ? :gwizdanie: 200 zł zaciski a tarcze jak tarcze rózne są ceny ATE 180 ZŁ tu kilka zdjęć http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_krakowskieniedziela_1800_galeria_kazimierzparking_dach_info_1_post-t23938.10680.html
Opublikowano 11 Lipca 200817 l no to ci kolego powiem ze cena 200zł/2 zaciski s4 to jest chyba interes zycia ...i to jeszczejak z jażmami to tylko pozostaje
Opublikowano 11 Lipca 200817 l A tarcze też w dobrej cenie już mam zamówienia na dwa komplety :gwizdanie:
Opublikowano 11 Lipca 200817 l 30mm? ja akurat dostałem ori audi w komplecie...ale cena tez byla inna pewnie dlatego ze jako pierwszy zrobilem ten upgrade musalem zaplacic tez nieco wiecej
Opublikowano 11 Lipca 200817 l Tak.Na 320 zapewne tak ale zaciski leżały u mnie dość długo proponuję montaż stabilizatora tył od RS4 ale to już nie w tym temacie. Kończymy