speed22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Panowie mam mały problem a mianowicie: Pewnego deszczowego dnia przestał mi grać głośnik przedni od strony kierowcy. I zaczął on wariować, tzn raz gra a raz nie. Od tamtej pory wzmacniacz zaczął się wyłączać i włączać czyli np: piosenka leci i nagle wzmak się wyłącza i słychać trzeszczenie w głośnikach jak się włącza ;/ Dodam, że jak słucham muzyki cicho to wszystko jest ok ze wzmacniaczem, nie wyłącza się ale jak dam już więcej vol. to zaczyna swoje świrowanie i pada co chwile zdarza się, że nawet raz za razem. Głośnik od kierowcy też od czasu do czasu się włączy na parę sekund z takim trzaskiem jak by była gdzieś zwara. O co tu chodzi?? wkurza mnie, że nie mogę posłuchać głośniej muzyki. Proszę o jakieś rady z góry dziękuje
I r o Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 posprawdzaj wszystkie styki kabli, a zwłaszcza te przy tym głośniku i wzmacniaczu
Inkognito Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na moje to jest jakiś przetarty kabel miałem taką przypadłość u siebie :gwizdanie: posprawdzaj przejścia
speed22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 Dzięki koledzy za odpowiedzi jak zrobi się trochę cieplej to się wezmę za to
Rekomendowane odpowiedzi